Jag är intresserad

Magasinhusen


Med utsikt över Ven, ängarna och Öresund

Olle om att livet hänger ihop i Borstahusen

Olle är verksamhetschef på Montessoriskolan i Borstahusen och känner till de flesta guldkornen i området.

Utsikt över Ven och sundet

Utanför fiskeläget i Borstahusen ligger Ven. En liten ö mitt i Öresund. Ven är ett populärt utflyktsmål och erbjuder både camping, bad och historiska sevärdheter. Ven är en av skönheterna du kan vila ögonen på från Magasinhusen. Med 6 våningar, stora fönsterpartier och balkong i varje bostad har utsikten en stor roll.

Gemenskap på innergården

Naturen runt omkring Magasinhusen saknar mer eller mindre gränser. Här finns det mesta. Men lite mer av det goda kan man alltid stå ut med. Som en riktigt mysig innergård där du kan grilla med grannarna, fira midsommar eller bara slappa. För att skapa den där naturliga gemenskapen har därför huskropparna även entréer mot innergården. 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 33
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 120 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. våren 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Moderna bostäder med magasinkänsla

Tänk dig ett mysigt villaområde vid havet. Tänk att du kommer upp ett par våningar och får en sanslös utsikt över sundet, Ven, fiskeläget och Landskrona med en rykande kopp kaffe i handen. Bara en sån sak. Och så naturen. Varierande och grann, med gott om plats för barnen att springa runt. Visst låter det lockande?

Välkommen till Norra Borstahusen. Här bygger vi Magasinhusen, tre nya flervåningshus på höjden i detta omtyckta kvarter. Husen bygger vi i tegel som speglar Landskronas historiska packhus och Borstahusens marina arkitektur. Det blir nya bostadsrättslägenheter i varierande storlekar som med stora höga fönster släpper in landskapet i hemmet. Alla lägenheter har balkong och du som flyttar in får en utsikt av högsta kaliber.

– Vi gillar att det finns fina promenadstråk, golfbana och andra aktivitetsmöjligheter i närheten. Ett stort plus är havet och naturen, berättar ett gift par som bor i området.

Några hundra meter bort från Magasinhusen ligger Säbyholms Gård.
– Platsen har ett fantastiskt kulturarv och är väl förankrat i den Skånska traditionen. Naturen utanför är som en grön liten oas med varierande träd och växter, berättar Olle som tipsar om skogsområdet vid Säbyholm.

Just nu håller vi på att projektera bygglovshandlingar. Vi planerar för en säljstart under våren 2017.

Sean Kelly

Biträdande projektutvecklare Syd

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nede.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla bostäder som ingår i projektet
Visa filter

Arkitekten Josef Lindh om visionen om Borstahusen

”Att på ett modern sätt knyta samman traditionell tegelarkitektur med Landskronas historiska packhus och marina känsla.”

Jag är intresserad!

Bo med utsikt över Östersund, Ven och Landskronas fält i denna skånska idyll