Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Magasinhusen, etapp 1


Med utsikt över Ven, ängarna och Öresund

"Det bästa är att kunna erbjuda något nytt"

Jonas är krögare på den populära restaurangen Erikstorps Kungsgård i Borstahusen. Här finns ett genuint matintresse, menar han.

Utsikt över Ven och sundet

Utanför fiskeläget i Borstahusen ligger Ven. En liten ö mitt i Öresund. Ven är ett populärt utflyktsmål och erbjuder både camping, bad och historiska sevärdheter. Ven är en av skönheterna du kan vila ögonen på från Magasinhusen. Med 6 våningar, stora fönsterpartier och balkong i varje bostad har utsikten en stor roll.

Gemenskap på innergården

Naturen runt omkring Magasinhusen saknar mer eller mindre gränser. Här finns det mesta. Men lite mer av det goda kan man alltid stå ut med. Som en riktigt mysig innergård där du kan grilla med grannarna, fira midsommar eller bara slappa. För att skapa den där naturliga gemenskapen har därför huskropparna även entréer mot innergården. 

Pris: 1 095 000 - 2 895 000 kr
Avgift: 3 070 - 5 260 kr
Bostäder: 33
Typ: Lägenhet
Boarea: 46 - 94 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Prel. kvartal 3, 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Moderna bostäder med magasinkänsla

Tänk dig ett mysigt villaområde vid havet. Tänk att du kommer upp ett par våningar och får en sanslös utsikt över sundet, Ven, fiskeläget och Landskrona med en rykande kopp kaffe i handen. Bara en sån sak. Och så naturen. Varierande och grann, med gott om plats för barnen att springa runt. Visst låter det lockande?

Välkommen till Norra Borstahusen. Här bygger vi Magasinhusen, tre nya flervåningshus på höjden i detta omtyckta kvarter. Husen bygger vi i tegel som speglar Landskronas historiska packhus och Borstahusens marina arkitektur. Det blir nya bostadsrättslägenheter i varierande storlekar som med stora höga fönster släpper in landskapet i hemmet. Alla lägenheter har balkong och du som flyttar in får en utsikt av högsta kaliber.

– Vi gillar att det finns fina promenadstråk, golfbana och andra aktivitetsmöjligheter i närheten. Ett stort plus är havet och naturen, berättar ett gift par som bor i området.

Några hundra meter bort från Magasinhusen ligger Säbyholms Gård.
– Platsen har ett fantastiskt kulturarv och är väl förankrat i den Skånska traditionen. Naturen utanför är som en grön liten oas med varierande träd och växter, berättar Olle som tipsar om skogsområdet vid Säbyholm.

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Skicka e-post

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Varför Magasinhusen?

 • Utsikt över Öresund och Ven

  Utanför Borstahusen ligger den lilla ön Ven, mitt i Öresund. Ön och sundet är två av skönheterna du kan vila ögonen på från Magasinhusen.

 • Naturen utanför dörren

  Naturen runt omkring Magasinhusen saknar gränser, mer eller mindre. Den är varierande och fin, och det finns gott om plats för både dig och barnen att springa runt.

 • Bostäder med balkong

  Alla bostäder i Magasinhusen har egen balkong för att ge dig som boende en utsikt av högsta kvalitet.

 • Karaktäristisk magasinskänsla

  Magasinhusen har inte fått sitt namn utan anledning. Husen bygger vi i tegel som speglar Landskronas historiska packhus och Borstahusens marina arkitektur.

 • Gedigna materialval

  Lägenheterna byggs i varierande storlek med stora höga fönster och gedigna materialval.

 • Badplatser i närheten och havet som granne

  Mjuk sand, kittlande gräsmattor, bryggor, piren. Det finns många badplatser i närheten och du väljer själv vilken som passar dig bäst. Promenadstråket längs havet är superhärligt året om.

 • Optimalt pendlingsläge för både tåg och bil

  Från Borstahusen tar du dig snabbt och smidigt till de andra städerna i Öresundsregionen. Till exempel tar du dig till Helsingborg på ungefär 20 minuter med bil, och runt 30 till Lund och Malmö. Hoppar du på bussen in till Landskrona och tar tåget kommer du till Helsingborg och Lund på en kvart och till Malmö under halvtimman. Köpenhamn och flygplatsen kommer du till på en timme, både med tåg och bil.

Jag är intresserad!

Bo med utsikt över Östersund, Ven och Landskronas fält i denna skånska idyll