Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Jag är intresserad

DELA PROJEKT  

Badis


2019 är det dags för nya Badis att ta form.

Vi har allt vi behöver här. Vi saknar inte Göteborg alls.

– När barnen skulle börja skolan behövde vi hitta ett mer permanent boende och då kände vi att vi ville utanför Göteborg, det var viktigt med egen tomt, det stod högst på barnens lista.

Lägenheterna kommer helt klart att få ett svårslaget läge

– Det är svårt att bo mycket bättre än så här. Fjällbacka är en bohuslänsk pärla och läget på Badis är unikt. Det kommer att bli ett högkvalitativt och bekvämt boende.

Johan Järund, entreprenör

I Fjällbacka bland hummersafari och kräftfiske

Ingemars kräftor skeppas levande direkt till kunden som kan vara lyxrestauranger Köpenhamn eller Paris. men lika ofta går lasten till mycket mer närliggande mål.

Läs intervjun med kräftfiskaren Ingemar

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 15
Typ: Lägenhet
Boarea: 50 - 130 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Prel. under 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bästa läget i Fjällbacka

Badis, Fjällbackas badrestaurang som funnits sen 1937, hade under sin storhetstid både Ingrid Bergman och societeten som lunchgäster. 2019 tar nya Badis form. På samma historiska mark bygger vi ett helt nytt Badis i form av 15 bostadsrättslägenheter.

Läget kan inte bli mycket bättre, omringat av mysiga Fjällbacka och med vågskvalp utanför dörren. Alla lägenheter får en stor terrass med havsutsikt och dessutom finns möjlighet till båtplats på den nya bryggan nedanför huset om du har en båt. Om inte kanske det är dags att bli båtägare nu?

Vi hoppas på att starta försäljningen av dessa spektakulära lägenheter runt våren 2019, när vi har en färdig detaljplan.

Att få uppleva en vacker skärgårdssommar med salta vindar och solnedgång i havet från din terrass på Badis, finns det inte mycket som toppar. Men ingen i Fjällbacka vill missa höstens stora händelser – VM i makrillmete och hummerpremiären. Då kokar havet av båtar i väntan på en VM-plats eller havets svarta guld. För du vet väl att hummrarna är svarta när de fångas?

Efter hummerpremiären i september kan du hoppa på Ingemars båt och följa med ut på hummersafari.
– Jag har ungefär 800 burar ute så napp blir det nästan alltid, lovar Ingemar.

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Sugen på ett havsdoftande boende vid Västkusten?

Se alla våra projekt Se alla våra projekt

Jag är intresserad!

Bo vid salta vågor, klippor och mysiga gränder i denna bohuslänska pärla