Jag är intresserad

DELA PROJEKT  

Gårdsten centrum


Spaden sätts i marken i början av 2019 och flytta in kan du göra från och med 2020.

Sanaz om passionen, prinsesstårtor och Gårdsten

Sanaz lockar hela Gårdsten med sin mångkulturella mat och sina konstnärliga tårtor. 

Festa till din vardag i Gårdstens härligaste bostadsrätter.

I Gårdsten planerar arkitekten för stora gemensamma utrymmen där du kan njuta av både vardag och fest. Det ska vara enkelt att umgås!

Michael har stenkoll på stadsdelen. Och jobbar helst med ungdomarna.


– Vi jobbar mycket med näringslivet och med att få med våra ungdomar. Vi har drivit bygg- och fastighetsutbildningar, städutbildningar, butiksutbildningar, utomhusutbildningar, så att alla i stadsdelen får jobb.

Michael Pirosanto, vd Gårdstensbostäder

Pris: 995 000 - 2 795 000 kr
Avgift: 2 150 - 5 200 kr
Bostäder: 300
Typ: Lägenhet, Radhus/kedjehus
Boarea: 35 - 125 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. våren 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Gårdsten växer. Så det knakar.

Det är inte bara läget som gör Gårdsten till Gårdsten. Här skjuter nya hus i höjden och affärslivet växer så det knakar. Kort sagt – området utvecklas, inte minst av gårdstensborna själva. Det märks på butikerna inne i centrum, där det alltid är en massa folk som handlar, trivs och hänger. Och det märks på odlingslotterna där räta rader av rödbetor, koriander och jordgubbar trängs med en massa andra goda grejer.

De som bor här gillar området. De bryr sig. Babak, mannen bakom charken i Gårdsten Centrum, tycker att det är just folket som är hela grejen.
– Alla känner varandra och det är väldigt varmt här, man bara kommer in och säger hej och hur mår du? Det är personligt. Det är det som är grejen. Alla känner alla och det är väldigt, väldigt enkelt att prata med folk. Man känner sig hemma, fast alla är från olika länder.

Nu fortsätter vi att utveckla området, bland annat med 300 nya bostäder med gröna gårdar för barnlek och midsommarmingel med vännerna. I det här läget, alldeles intill Göteborgs högsta punkt, Gårdstensberget, har du grym utsikt över Göta Älvdalen. Bland annat bygger vi ett högre bostadshus som markerar centrum och – den nya samlingsplatsen i Gårdsten. För bostäderna är nämligen inte allt. Mitt i alltihop skapar vi ett nytt torg som ramas in av caféer, restauranger, vårdcentral, butiker och annat trevligt. En ny saluhall binder ihop torget och blir pricken över i:et.

Säljstart är beräknad till hösten 2018 och spaden planeras att sättas i marken i början av 2019.

Mikael BarDavid

Fastighetsmäklare

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Sprillans nytt torg. Och Gårdstens högsta hus.

En av höjdpunkterna är det 15 våningar höga bostadshuset som vi bygger på det härliga torget. Tänk dig personliga små butiker och caféer på bottenplan och lägenheter med en grym utsikt ovanpå, så förstår du vad vi menar.

Att bo i en nyproduktion är alltid fräscht.

Vi på Serneke Bostad tycker att din vardag i Gårdsten ska vara enkel. Stora badrum med plats för egen tvättmaskin är en självklarhet om du bor i en nyproducerad lägenhet från oss. 

När närings-och innnovationsministern besökte Gårdsten

Gårdstens utveckling har såklart Mikael Damberg inte missat. Vi fick en pratstund med honom när han besökte stadsdelen. 

Nyfiken? 

Inför höstens säljstart har vi placerat ett utställningsrum i Gårdsten. Kom och hälsa på oss och titta närmare på hur planerna ser ut. Snart kommer du också kunna träffa våra mäklare i showboxen som är placerad på Gårdstens torg. 

Jag är intresserad!

Bo i Gårdsten, en hemtrevlig ort som växer så det knakar