Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Kvarteret Jäntan


Välkommen hem till Landskronas högsta vardagsrum

Göran välkomnar såväl publik som konstnärer till Landskrona.

Göran Nyström är verksamhetschef på Landskrona Foto.

– Ett starkt och dynamiskt kulturliv kräver att det finns en viss mängd människor i staden. Att centrum stärks med flera bostäder är därför viktigt för att såväl skapa en publik som att ge möjlighet för kreativa människor att etablera sig i staden.

Nytt landmärke och en ny stadsport.

Huset kommer att sticka i höjden med varierande tegel och kulörer i stadens egen palett. Lägenheterna i sig är hemtrevliga med smart förvaring för vardagens alla händelser.

Kulturlivet är en viktig del för människorna här.

– Vi bjuder in teatergrupper och gästspelare och arrangerar färdiga föreställningar. Då och då fixar vi jazzkvällar, stand-up och berättarkvällar, berättar kulturstödschef Håkan Persson.

Läs hela intervjun med Håkan

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 200
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 95 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. sommar 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

I luften. Men ändå hemma.

Ny bygger vi ett nytt landmärke och ett helt kvarter med bostadsrätter mitt i Landskrona city. I byggnadens bottenplan kommer det att finnas lokaler för butiker, caféer och restauranger. Tar du hissen högst upp kan du njuta av att vara hemma. Och ha hela Öresund utanför fönstret.

Den som gillar att öppna sin dörr och ha hela staden till sitt förfogande kommer att stortrivas i det här kvarteret. Runt hörnet hittar du restauranger med kryddor från alla världens hörn, och vill du avnjuta en kopp kaffe tillsammans med dina vänner en lördag morgon finns caféet direkt nedanför. Därefter kanske det känns skönt med en långpromenad kring Landskronas Slott, även kallat Citadellet. Varför inte passa på att handla hem middagen till kvällen när du ändå är ute och går.

– Det kommer att vara fantastiskt att bo här. Både för landskronabor som återupptäcker Landskrona. Och människor utifrån som inte upptäckt detta än. Landmärket sätter Landskrona på kartan och det blir pånyttfött. Det efterfrågas stadsmiljöer och service av många, och här får du nära till natur, hav och centrum. Dessutom en helt otrolig utsikt över Öresund, berättar Fredrik Hansson, Okidoki Arkitekter.

Säljstart är beräknad till 2018 och inflyttning sker till 2020.

Caroline Andersson

Sälj- och Marknadskoordinator

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Jag är intresserad!

Bo mitt i stan med Öresund utanför fönstret