Jag är intresserad

DELA PROJEKT  

Trevågor


Byggd för dig på en ö i sundet

"Det är inte bara havet jag gillar. Jag gillar upplevelsen."

Vid havet får han tid till sig själv. Här kan han både finna lugnet och njuta av frisk luft och av havet. Efter många långa dagar här har Niklas lärt sig det mesta om platsen. Han vet hur strömmarna rör sig, var fisken simmar.

Sundets pärla. På riktigt.

– Visionen är att Oceanhamnen ska bli en levande stadsmiljö med butiker och restauranger och attraktiva mötesplatser vid vattnet som lockar både boende och besökare. En ny central stadsdel, byggd på öar.

Karin Kasimir, planarkitekt och sekreterare i jurygruppen för Oceanhamnen.

Sund. Vatten. Hav.

I våra lägenheter i Oceanhamnen har du första parkett mot Öresund.

 – Du har balkongerna och utsikten, och så bor du så gott som på sundet.

Arne Jönsson, arkitekt på Arkitektlaget

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 49
Typ: Lägenhet
Boarea: 44,5 - 119 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Preliminärt 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo på en ö. Mitt i city.

I Oceanhamnen är det du som står i centrum. En hel stadsdel byggd för just ditt sätt att leva. Och det är precis det du kan göra här. Närhet till havet, restauranger och mysiga caféer och butiker gör att du kan få semesterkänsla hela året. Här bor du på Helsingborgs bästa läge med hela stadens utbud inom 600 meter.

Robusta material, med tegel i flera nyanser och stålplåt, ger fasaden en modern och lite råare hamnkaraktär. Var 25:e meter händer det något nytt i fasaden. Och på insidan finns lägenheter i flera storlekar och ett multiutrymme i entréplan för både fester och hemarbete.Takterrasserna ger dig odlingsmöjligheter mitt i stan, samtidigt som lägenheterna har enskilda uteplatser eller balkonger.

Generösa fönsterstorlekar ger ljusa, fräscha innemiljöer och gör att lägenheterna tar tillvara den smått overkliga omgivningen. Till lägenheterna hör såväl stora takterrasser och rymliga balkonger. Och en fullkomligt galen utsikt över sundet så klart. Läget är helt enkelt extraordinärt på denna urbana ö mitt i centrum. Du kommer lätt kunna ta den nya gång- och cykelbron över till Knutpunkten.

Lägenheterna kännetecknas av hög standard och en fantastisk vy över sundet, stadsdelen och hamnen. Vi på Serneke satsar på kvaliteter som effektiva boytor med mycket ljus, takterrasser och rymliga balkonger. Finess ner till minsta detalj. Såsom stora skjutdörrar som binder samman din bostad med omgivningen.

Vi räknar med att ha ett färdigt bygglov inom kort och planerar att starta försäljningen tidig höst 2017. 

Anmäl ditt intresse till våra bostäder i Trevågor på Oceanpiren idag.

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors

Skicka e-post

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nede.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla bostäder som ingår i projektet
Visa filter

Ett hus är inte bara ett objekt.

Det är en levande organism som människor lever i och rör sig in och ut ur. Byggnadsarkitekten Arne Jönsson och landskapsarkitekten Jakob Petree har jobbat tillsammans i projektet Oceanhamnen. Ett samarbete som gett ett perfekt resultat. Några nyckelord har varit variation och en levande arkitektur.

Jag är intresserad!

Bo på en ö mitt i city med dirket utsikt över havet