Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Stenhuggaren


På toppen av Strömstad

Förälskad vid första ögonkastet

– Jag kom till Strömstad 1998 och blev förälskad direkt jag klev ur bilen. Naturupplevelsen är helt fantastisk. Det är lätt att känna sig hemma här och bli en del av staden, folk är nyfikna och gästvänliga, säger Lars Törmoen som nu bott i Strömstad i 20 år.

Badhuset för både varma och kalla dagar

Längs med strandpromenaden i centrala Strömstad ligger kallbadhuset. På vintern kan du och vännerna kura ihop er i bastun och njuta av panoramautsikten mot havet. Du kanske till och med är en av dem som vågar ta ett dopp i mitten av januari?

Om inte kan du vänta till sommaren, då det flytande badet med sitt stora soldäck, hopp- och utsiktstorn är en perfekt plats att tillbringa några soltimmar. Eller varför inte köra ett gruppträningspass på däcket i morgonsolen?

Vandra eller känn på storstadspulsen i Norge – vad väljer du?

Smidiga förbindelser till Norge gör det enkelt att ta en minisemester i grannlandet. Från Strömstads hamn går färjan över Skagerack till vackra Sandefjord. Stanna kvar i den lagom stora staden, eller kör vidare längs kusten eller in i landet.

Oslo har du bara 13 mil från Strömstad och på vägen dit hittar du flera mysiga utflyktsmål att stanna för en kaffe och smörgås.

Pris: 1 255 000 - 5 090 000 kr
Avgift: 2 950 - 6 080 kr
Bostäder: 35
Typ: Lägenhet
Boarea: 50 - 104 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Prel. hösten 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Med Kosterhavet i väst.

Centralt i Strömstad, på kullen vid Gallerian, ska vi bygga 35 nya lägenheter. De blir i olika storlekar och med olika planlösningar för att du och dina grannar ska hitta just er favorit. Däremot tror vi att alla behöver en plats att gå ut och njuta av den rena och friska kustluften. Därför byggs alla lägenheter med balkong och/eller terrass.

Lägenheterna får klassiska färg- och materialval och vi har valt inredningen noga. Dessutom kommer du slippa springa med tvätten i trapphuset, alla lägenheter har nämligen en egen tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheterna hör också källarförråd och parkering som du når med hiss.

Strömstad är en fantastisk plats att bo på. Samtidigt som utbudet av restauranger, caféer, krogar och personliga butiker är stort finns närheten till havet och fantastisk natur. Vill du slå på stort med naturupplevelser tycker vi att du ska ta dig till kajen och hoppa på båten till Koster. Det är Sveriges mest västliga bebodda plats och enda marina nationalpark som har allt från vandrings- och snorklingsleder till kajakpaddling och sälsafari. Här finns även Sveriges enda korallrev!

Anna-Maria kommer från början från Stockholm men flyttade för fem år sedan till Strömstad. Att gå från storstadspuls till småstadsidyll var en omställning på många sätt.
– Första året var som en lång smekmånad. Havet, naturen och närheten till allt kändes befriande, vardagliga bestyr som tog mycket tid i Stockholm var snabbt avklarade här. Plötsligt fick vi mycket mer värdefull fritid.

      

Sasha Andersson

Fastighetsmäklare

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Jag är intresserad!

Bo på toppen av Strömstad, nära salta bad i den friska kustluften