Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Offerhällsparken


Sugen på något nytt? Bo i en park.

Egenföretagaren Tomas trivs i Trollhättan

Ur företagarsynpunkt är Trollhättan perfekt på många sätt. Idag är detta en knutpunkt, Göteborg har kommit allt närmare de senaste åren tack vare förbättrade kommunikationer med både tåg och bil, nu kan du pendla till och från Göteborg på 30 minuter, berättar Tomas Larsson, egenföretagare och boende i Trollhättan.

Mitt i grönskan

För att smälta in i parkomgivningen har vår arkitekt så klart valt att använda naturmaterial till flerbostadshusets paneler och fasad. Tanken är också att det ska planteras både träd och buskar, som en trädgård som ringar in bostäderna. Och det är alltså här du kommer ha chansen att bo. Mitt i en park!

Skrotnisse, Roy och Roger

Visste du att Trollhättan är lekplatsstaden? På vackra Spikön vid vattnet i stadens mitt ligger Skrotnisses egna lekhörna. En given favoritplats med eller utan barn, och med möjlighet att grilla korv. Vill du hellre besöka Roy och Rogers mack finns den också här, men i lekplatsform!

 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 20
Typ: Lägenhet
Boarea: 55 - 125 kvm
Antal rum: 2 - 5 st
Tillträde: Prel 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Sugen på något nytt? Bo i en park.

Du behöver inte vara en skalbagge för att bo i en park. Mitt i Sandhem och naturen kommer vi att bygga 20 bostäder med stora balkonger och fina materialval.

Under 60- och 70-talet växte området kring Offerhällsparken fram. Villor, rad- och kedjehus och blev Sandhem. Och precis som din sparade sökning på Hemnet redan hintat om så kan vi bekräfta bilden – området är galet populärt.

Hit flyttar många barnfamiljer som vill njuta av den sköna mixen av stad, villaområde och natur. Med nära till lekplats, skog, pulkabacke och fotbollsplan är Sandhem perfekt för barn. Och eftersom det finns tre skolor och tre förskolor i närområdet är det ju även bra om man till exempel är en förälder som gärna vill lämna barnen utan att starta bilen.

Men lägenheterna lockar även villaägaren som fortfarande älskar området – men som tröttnat på att kratta löv. Här väntar ett bekvämt liv med promenadavstånd till Trollhättans mest populära mataffär, och precis som förr tar bussen en från hållplatsen utanför till centrum på ett litet kick.

Maria Forsblom

Kund- och inredningsansvarig

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Jag är intresserad!

Bo grönt, lugnt och tryggt i våra nyproducerade bostäder i Trollhättan.