Jag är intresserad

DELA PROJEKT  

Nabbensbergs Herrgård


Radhusområdet med herrgårdskänsla

Säljstart 27 april!

På Bomässan i Vänersborg 27-29 april släpper vi lägenheterna i Nabbensberg till försäljning. Kom förbi och kika lite närmare på planlösningarna, diskutera (herrgårds)läget eller varför inte bara snacka boende generellt. Vi bjuder såklart på inträdesbiljetten till mässan!   

Vad: Vänersborgs Bomässa och Trädgårdsmässa
När: 27-29 april
Var: Arena Vänersborg

Varmt välkomna!

Flera möjligheter för utefikan

Här visas arkitektens idéskiss av en lägenhet på 104 kvm med 4 rum och kök och sköna sällskapsytor. Bostaden har dubbla uteplatser vilket ger dig det angenäma problemet att behöva välja om du vill ta förmiddagsfikan på fram- eller baksidan.

Grilla, lek och bada i populära Skräckleparken

I norra centrum vid Vänerns strand ligger Skräckleparken som har stadens bästa lekpark och flera badplatser. Längs strandpromenaden är sjöutsikten fenomenal!

Pris: 1 795 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 3 866 - 5 686 kr
Bostäder: 29
Typ: Lägenhet, Radhus/kedjehus
Boarea: 66 - 102 kvm
Antal rum: 2 - 5 st
Tillträde: Prel. höstern/vintern 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo granne med en herrgård.

Vad sägs om att bo granne med en herrgård från 1700-talet? Nabbensbergs herrgård ligger nästan sagolikt vid kanalen i en grön miljö med stora träd och många naturstråk. I samma område och med samma herrgårdstouch ska vi bygga ett bostadsområde med äkta Bullerby-karaktär. Det blir 29 radhus med egna uteplatser i två väderstreck, och de mysiga innergårdarna blir en naturlig mötesplats för dig och dina grannar. Varför inte ta en kaffe tillsammans, kanske medan era barn eller barnbarn leker i de lummiga dungarna intill?

In till Vänersborgs stadskärna tar du dig lätt både med buss, cykel och till fots.
– Vänersborg är en stad med fina cyklingsmöjligheter, både i den vackra naturen och för att ta sig runt i stan, säger Emil Nordstrand, boende i Vänersborg.

Våra bostäder är uppdelade på två gårdar och en länga i skogsbrynet. Det är radhus på ett eller två plan med två till fem rum och kök. Alla bostäder har köket mot den mer livfulla innergården medan vardagsrummen ligger mot den lugnare baksidan. Utifrån sett är husen ganska traditionella för att inte sticka ut i den lugna naturen, med ytterväggar av svart liggande panel och vita fönster och dörrar.  

Den 27 april startar vi försäljningen. Blir du en av de trevliga grannarna?

Jan Rundberg

Mäklare, Fastighetsbyrån

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nede.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Jag är intresserad!

Bo i en radhusidyll med herrgårdskänsla i Vänersborg