Jag är intresserad

Väsjön


Ett nytt bostadsområde växer fram

Sven om Väsjöbacken, passionen och OS-guld

Sven Thorgren är den svenska snowboardstjärnan från Sollentuna som idag tillhör världseliten med topp-placeringar i X Games, Air & Style och Mile High. I Sverige slog Sven igenom på bred front när han kom på en hedrande fjärde plats i den historiska första OS-finalen i Slopestyle 2014.

Möjligheten att göra stora terrasser med sjöutsikt avgjorde för Thomas

Vi vill skapa ett bostadskvarter som förstärker Väsjöns redan unika miljö. Därför blev Thomas Sandell ett självklart val för oss. Han är en av Sveriges mest namnkunniga arkitekter med flera prisbelönta bostadsprojekt på sin meritlista.  

Tomas har sedan 1995 varit med och utvecklat flera av Sveriges mest berömda landmärken, Han har ritat allt från villor radhus och flerbostadshus både i Sverige och utomlands. Dessutom har han designat möbler för  Svenskt Tenn, Asplund och IKEA. 

Väsjön – det ultimata stället för den aktiva familjen

Tillsammans med ett antal andra byggherrar ska Serneke utveckla Väsjön till ett fantastiskt område att bo på. Vill du veta mer?

Läs mer på Väsjöns gemensamma sida.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 100
Typ: Lägenhet
Boarea: 50 - 110 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Prel. från 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Hållbart och härligt

Det är inte bara omgivningen som gör Väsjön till en skön plats. Hela området utvecklas med fokus på hållbarhet, både när det gäller boende- och livsmiljö. Flyttar du hit blir du del av ett socialt hållbart samhälle. Här blir det lätt att fatta kloka, klimatsmarta beslut. 

I Väsjön kommer vi att bygga lägenheter i olika storlekar som passar in med allt fint runt omkring. Vi ser till att göra innergården riktigt mysig med mycket buskar och träd så att det blir en plats där barnen vill leka samtidigt som du kan fika med grannar, vänner och familj. Och varför inte dra ihop till en kräftskiva i gårdens gemensamma pergola?

Många av balkongerna kommer att ligga i härligt sydvästläge med utsikt över sjön, så ta chansen att odla dina favoritgrödor här. Vi har tänkt till - på allt från att designa lägenheterna så att de passar många, till att hitta alternativ som gör det enkelt för dig att återvinna, förvara och underhålla.

Planprocessen befinner sig i ett tidigt skede och det är i dagsläget svårt att ange en exakt tidpunkt för säljstart. Vi strävar dock efter att säljstarta dessa lägenheter under andra halvan av 2017.

Angelica Andersson

Projektutvecklare

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nede.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla bostäder som ingår i projektet
Visa filter

Jag är intresserad!

Bo i ett helt nytt område nära lugna sjöar och den avkopplande Törnskogen