Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Citygården


Rent ut sagt förtjusande

Bo besvärsfritt i Trollhättan

Alltid finns det något i livet som ger en huvudbry, men ditt boende behöver inte vara en av orsakerna. I Citygården bor du bekymmersfritt, oavsett om du befinner dig på ålderns höst och vill njuta av livets glada dagar, eller om du är nybliven förälder och vill ha ett barnrum och en ordentlig hiss som gör det praktiskt att ha barnvagn. 

Extra krut på utegården och arkitekturen

Vi hade inte döpt projektet till Citygården om det inte vore så att utegården är någonting utöver det vanliga. Den ska vi lägga mycket kärlek på. Det blir ett naturligt ställe att umgås, men även fint att vila ögonen på från din lägenhet.  

Skala ner, njut upp

Vad är det här för fånig rubrik, tänker du. Det vi menar är att även om tanken är att vi ska erbjuda ett stort förråd för dig som bor i Citygården, så är det bra att skala ner på alla grejer ibland. Om du flyttar från något större så kan det vara en härlig och befriande upplevelse att göra sig av med grejer och låta ljuset flyta över rena och nya ytor. 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 46
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 35 - 107 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Prel. 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Sälj villan, flytta in i Citygården

Har barnen flyttat ut? Känner ni er ensamma i villan? Eller är den lite väl långt från centrum. Kanske vill du ha en lite socialare tillvaro. Åtminstone se grannen då och då och känna lite liv och rörelse. Nära ett café där du kan sitta och skvallra om nära och kära.

I södra delen av centrum, ett kvarter från Drottningtorget, finner du Citygården. Med det där lilla extra blir det en exklusiv oas. Med en väldigt trevlig innergård, om vi får säga det själva. Tanken är att arkitekturen ska ge bostäderna ordentligt med ljusinsläpp, en hög standard på materialvalen gör det extra härligt att bo där. 

Centralstationen når du på 15 minuters gång, vilket ger Citygården ett klockrent pendlingsläge till Göteborg. Om du vill hålla dig i Trollhättan kan du välja mellan flera närliggande busshållsplatser inom en radie på 300 meter. Matbutik, affärer, restauranger och gym är aldrig långt bort. Dessutom ligger Citygården väldigt nära promenadstråket utmed kanalen. 

Säljstarten är planerad till 2021, och flytta in kan du göra från 2023. 

Skicka in en intresseanmälan om du vill hålla dig uppdaterad om Citygården.

Sofia Wallerbert

Sälj- och Marknadsansvarig Väst

Skicka e-post

Håll mig uppdaterad!

Bo besvärsfritt i Trollhättan. Om du gör en intresseanmälan till Citygården så får du information när det händer saker i projektet.
Det tar 20 sekunder och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Sofia Wallerbert

Sälj- och Marknadsansvarig Väst

Skicka e-post