Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Utsikten


Vilken höjdare!

Nybyggda lägenheter i Gårdsten

Utsikten blir en riktig höjdpunkt. Bostäderna byggs i olika storlekar och med varierande planlösning så att du ska kunna välja det som passar just dig och din vardag. Huset sammanlänkas med det nya centrumet via en grön, gemensam terrass. Försäljning pågår! Flytta in från och med december 2021.

Köpa nyproduktion - så funkar det

Att köpa en nyproducerad bostad är lite annorlunda jämfört med en som någon bott i sedan tidigare.

 

Nyproduktionsguiden >>

Flytta in i en lägenhet där ingen bott förut

När du köper en bostad av oss slipper du tidigare ägares kakel, repor i parketten och missprydande skruvhål i väggarna. Här har ingen annan bott. Du får möjlighet att själv vara med att välja inredning så att det blir rätt från början, och sen är det du som repar golvet och hänger upp tavlor för första gången.

Att bo i nyproduktion >>

Pris: 1 595 000 - 2 495 000 kr
Avgift: 2 682 - 3 963 kr
Bostäder: 59
Lediga bostäder: 14
Typ: Lägenhet
Boarea: 34 - 72 kvm
Antal rum: 1 - 3 st
Tillträde: Prel. från december 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo med utsikt över trädtopparna

Lägenheterna i Utsikten varierar mellan 1–3 rum och kök som är smart planerade på 33–71 kvm. Köket har lämnats öppet och övergår i vardagsrummet så att du ska kunna bjuda hem vänner och familj utan att det ska kännas trångt. Det helkaklade badrummet är rymligt och kommer med handdukstork samt egen kombimaskin. Samtliga tvåor och treor kommer att ha egen balkong, där treorna på plan tre har egna uteplatser på terrassen. Markplanet är reserverat för verksamheter som exempelvis café och butiker, men från våning två och uppåt är det fritt fram att välja din favoritlägenhet.

Visste du att Gårdsten är ett av Göteborgs snabbast växande områden? Under de kommande åren kommer det genomföras några av de största förändringar som området sett sedan det byggdes.

Genom torget blir ditt nya Gårdsten en skön samlingsplats för härligt umgänge med vänner och familj. Tänk dig personliga små butiker, caféer, restauranger, apotek och annat trevligt som gör livet gött att leva – precis utanför dörren.      

Försäljning pågår och flytta in kan du göra från i december 2021. Har du frågor kan du alltid ringa eller maila våra mäklare som är experter på området! 

Carolina Zanders

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0733-82 82 66
Skicka e-post

Lisa Berthelsen

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0765-55 68 46
Skicka e-post
Visning: 2/11 12:00    Adress: Visning sker i visningslägenhet på Salviatorget 2. Viktigt att boka tid med mäklaren!

Jag är intresserad!

Bo i Gårdsten, Göteborg. En hemtrevlig ort som växer så det knakar.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy