Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Utsikten


Bo med Gårdstens bästa utsikt

Nu har vi säljstartat!

Vill du ha en ny granne? Anmäl intresse till projektet för att få den senaste informationen om Utsikten och om hur det rent praktiskt fungerar när du köper en bostad från oss. Du kan också ta direktkontakt med mäklarna för att boka ett möte. 

Bo i Gårdstens högsta hus

Lägenheterna varierar mellan 1–3 rum och kök som är smart planerade på 32–71 kvm. Och med smart menar vi vad vi säger. Köket har lämnats öppet och övergår i vardagsrummet så att du ska kunna bjuda hem vänner och familj utan att det ska kännas trångt. Det helkaklade badrummet är rymligt och kommer med handdukstork samt egen kombimaskin. Samtliga tvåor och treor kommer att ha egen balkong, där treorna på plan tre har egna uteplatser på terrassen. Markplanet är reserverat för verksamheter som exempelvis café och butiker, men från våning två och uppåt är det fritt fram att välja din favoritlägenhet!

Med radhuslivet i centrum

På punkthusets gårdsterrass bygger vi tre stycken rymliga radhus om ca 98 kvm fördelat på fyra rum och kök. Med en privat uteplats på terrassen, egen balkong och redskapsbod kommer du upp från rörelsen i centrum – samtidigt som du kan njuta av närheten till torgets butiker och tjänster. Husets nedre plan är optimerat för gemenskap så köket fortsätter ut i det öppna vardagsrummet med ekparkett. I entréhallen finns ett av bostadens två badrum som båda har dusch. Badrummet på övervåningen har även egen tvättmaskin och torktumlare. På andra våningen hittar du även ett härligt allrum och förstås de tre ljusa sovrummen.

Pris: 795 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 2 682 - 4 871 kr
Bostäder: 77
Typ: Lägenhet, Radhus/kedjehus
Boarea: 33 - 98 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

77 nya bostadsrätter och ett nytt centrum där du kan leva livet högt över trädtopparna.

Visste du att Gårdsten är ett av Göteborgs snabbast växande områden? Under de kommande åren kommer det genomföras några av de största förändringar som området sett sedan det byggdes. Hundratals nya familjer flyttar hit, där Serneke leder arbetet med 300 nyproducerade bostäder på och omkring det nya torget.   

Vårt första projekt blir Utsikten, som med sina 15 våningar bokstavligen blir en riktig höjdpunkt. Högst i hela Gårdsten faktiskt. Bostäderna byggs i olika storlekar och med varierande planlösning så att du ska kunna välja det som passar just dig och din vardag. Huset sammanlänkas med det nya centrumet via en grön, gemensam terrass där vi också kommer bygga radhus för den större familjen.

Genom torget blir ditt nya Gårdsten en skön samlingsplats för härligt umgänge med vänner och familj. Tänk dig personliga små butiker, caféer, restauranger, apotek och annat trevligt som gör livet gött att leva – precis utanför dörren.      

Försäljning pågår. Har du frågor kan du alltid ringa eller maila våra mäklare som är experter på området! 

Anita Subasic

Fastighetsmäklare
Ring 031-352 00 17
Skicka e-post

Sandra Jakobsson

Fastighetsmäklare
Ring 072-538 19 19
Skicka e-post

Amir Shamshirzan

Fastighetsmäklare
Ring 031-352 00 12
Skicka e-post
Visning: 30/1 17:00    Adress: Visning sker på Storås Indsutrigata 14, 424 69 Angered. Boka in dig på 031 352 00 17

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy