Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Utsikten


Bo högst i Gårdsten

Att köpa nytt - så funkar det

Hur fixar man ett bolån och hur mycket pengar krävs till den egna insatsen? Vad innebär amorteringskrav. Här hittar du en liten guide för de finansiella delarna.

Bo i Gårdstens högsta hus

Lägenheterna varierar mellan 1–3 rum och kök som är smart planerade på 33–71 kvm. Och med smart menar vi vad vi säger. Köket har lämnats öppet och övergår i vardagsrummet så att du ska kunna bjuda hem vänner och familj utan att det ska kännas trångt. Det helkaklade badrummet är rymligt och kommer med handdukstork samt egen kombimaskin. Samtliga tvåor och treor kommer att ha egen balkong, där treorna på plan tre har egna uteplatser på terrassen. Markplanet är reserverat för verksamheter som exempelvis café och butiker, men från våning två och uppåt är det fritt fram att välja din favoritlägenhet!

Etagelägenheter 

På punkthusets gårdsterrass bygger vi tre stycken rymliga etagelägenheter om ca 98 kvm fördelat på fyra rum och kök. Med en privat uteplats på terrassen, egen balkong och redskapsbod kommer du upp från rörelsen i centrum – samtidigt som du kan njuta av närheten till torgets butiker och tjänster. Husets nedre plan är optimerat för gemenskap så köket fortsätter ut i det öppna vardagsrummet med ekparkett. I entréhallen finns ett av bostadens två badrum som båda har dusch. Badrummet på övervåningen har även egen tvättmaskin och torktumlare. På andra våningen hittar du även ett härligt allrum och förstås de tre ljusa sovrummen.

Pris: 795 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 2 682 - 4 871 kr
Bostäder: 77
Lediga bostäder: 39
Typ: Lägenhet, Radhus/kedjehus
Boarea: 33 - 98 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

77 nya bostadsrätter och ett nytt centrum där du kan leva livet högt över trädtopparna.

Visste du att Gårdsten är ett av Göteborgs snabbast växande områden? Under de kommande åren kommer det genomföras några av de största förändringar som området sett sedan det byggdes. Hundratals nya familjer flyttar hit, där Serneke leder arbetet med 300 nyproducerade bostäder på och omkring det nya torget.   

Vårt första projekt blir Utsikten, som med sina 15 våningar bokstavligen blir en riktig höjdpunkt. Högst i hela Gårdsten faktiskt. Bostäderna byggs i olika storlekar och med varierande planlösning så att du ska kunna välja det som passar just dig och din vardag. Huset sammanlänkas med det nya centrumet via en grön, gemensam terrass där vi också kommer bygga etagelägenheter för den större familjen.

Genom torget blir ditt nya Gårdsten en skön samlingsplats för härligt umgänge med vänner och familj. Tänk dig personliga små butiker, caféer, restauranger, apotek och annat trevligt som gör livet gött att leva – precis utanför dörren.      

Försäljning pågår. Har du frågor kan du alltid ringa eller maila våra mäklare som är experter på området! 

Anita Subasic

Fastighetsmäklare
Ring 031-352 00 17
Skicka e-post

Sandra Jakobsson

Fastighetsmäklare
Ring 072-538 19 19
Skicka e-post
Visning: 26/9 14:00    Adress: Visningen sker på Storås Industrigata 14, 424 69 Angered.

Jag är intresserad!

Bo i Gårdsten, Göteborg. En hemtrevlig ort som växer så det knakar.

Obligatoriska fält
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
        Privacy Policy and Terms of Service apply.

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy