Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Bo i Gårdstens högsta hus

Lägenheterna varierar mellan 1–3 rum och kök som är smart planerade på 33–71 kvm. Och med smart menar vi vad vi säger. Köket har lämnats öppet och övergår i vardagsrummet så att du ska kunna bjuda hem vänner och familj utan att det ska kännas trångt. Det helkaklade badrummet är rymligt och kommer med handdukstork samt egen kombimaskin. Samtliga tvåor och treor kommer att ha egen balkong, där treorna på plan tre har egna uteplatser på terrassen. Markplanet är reserverat för verksamheter som exempelvis café och butiker, men från våning två och uppåt är det fritt fram att välja din favoritlägenhet!

Etagelägenheter 

På punkthusets gårdsterrass bygger vi tre stycken rymliga etagelägenheter om ca 98 kvm fördelat på fyra rum och kök. Med en privat uteplats på terrassen, egen balkong och redskapsbod kommer du upp från rörelsen i centrum – samtidigt som du kan njuta av närheten till torgets butiker och tjänster. Husets nedre plan är optimerat för gemenskap så köket fortsätter ut i det öppna vardagsrummet med ekparkett. I entréhallen finns ett av bostadens två badrum som båda har dusch. Badrummet på övervåningen har även egen tvättmaskin och torktumlare. På andra våningen hittar du även ett härligt allrum och förstås de tre ljusa sovrummen.

Pris: 1 965 000
Avgift: 3 391
Bostadstyp: Lägenhet, Radhus/kedjehus
Våning: 10
Boarea: 54
Antal rum: 2
Tillträde: Prel. 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Stilfull och välplanerad tvåa om 54 kvm

Nu ges chans att förvärva en nyproducerad tvåa om 54 kvm i ett naturnära område och balkong i söder.

Interiören är stilfull och påkostad med kök från Marbodal som underlättar matlagningen tack vare utrustning i form av induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kombinerad kyl/frys (Cylinda) samt diskmaskin.

Vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning, vilket underlättar möbleringen både för middagsbjudningar eller mysiga hemmakvällar.

Vidare interiört finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Klädkollektionen förvaras smidigt i lägenhetens garderober.

Det helkaklade badrummet följer enhetligt lägenhetens stilrena design. Utrustningen består av wc, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, handdukstork och duschväggar. I badrummet blir även de vardagliga sysslorna en enkel match med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Anita Subasic

Fastighetsmäklare
Ring 031-352 00 17
Skicka e-post

Sandra Jakobsson

Fastighetsmäklare
Ring 072-538 19 19
Skicka e-post
Visning: 26/9 14:00    Adress: Visningen sker på Storås Industrigata 14, 424 69 Angered.

Jag är intresserad!

Bo i Gårdsten, Göteborg. En hemtrevlig ort som växer så det knakar.

Obligatoriska fält
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
        Privacy Policy and Terms of Service apply.

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter