Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Köpa nyproduktion - så funkar det

Att köpa en nyproducerad bostad är lite annorlunda jämfört med en som någon bott i sedan tidigare.

 

Nyproduktionsguiden >>

Flytta in i en lägenhet där ingen bott förut

När du köper en bostad av oss slipper du tidigare ägares kakel, repor i parketten och missprydande skruvhål i väggarna. Här har ingen annan bott. Du får möjlighet att själv vara med att välja inredning så att det blir rätt från början, och sen är det du som repar golvet och hänger upp tavlor för första gången.

Att bo i nyproduktion >>

Pris: 1 225 000
Avgift: 2 643
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 10
Boarea: 34
Antal rum: 1
Tillträde: Prel. från december 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Modern etta om 34 kvm med optimal planlösning

Modern etta om 34 kvm med optimal planlösning.

Det vita Marbodalköket är funktionellt utformat och bjuder in vännerna att delta i skapandet av sensationella smakkombinationer. Till er hjälp vid matlagningen finns induktionshäll, inbyggnadsung och inbyggnadsmikro, spisfläkt, kombinerad kyl/frys (Cylinda) samt diskmaskin.

Vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning, vilket låter såväl samtalen som favoritspellistan flöda fritt över rumsgränserna. Möblera med matbord, soffa och mediautrustning.

Efter händelserika dagar somnar ni gott i den harmoniska sovalkoven. Till klädkollektionen finns förvaringsmöjligheter via garderob med skjutdörrar.

Det helkaklade badrummets utrustningen består av wc, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, handdukstork och duschväggar. I badrummet blir även de vardagliga sysslorna en enkel match - med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Lisa Berthelsen

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0765-55 68 46
Skicka e-post

Carolina Zanders

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0733-82 82 66
Skicka e-post
Visning: 28/10 17:00    Adress: Varmt välkommen att boka tid med mäklaren. Arbetet med att utveckla bostäder och tänka nytt fortsätter som vanligt, samtidigt som vi självklart följer myndigheternas rekommendationer kring hanteringen av Covid-19. Därför kommer du inte att träffa på någon Serneke-anställd eller mäklare som uppvisar sjukdomssymtom av något slag. Vi ser också till att hålla ett lågt antal personer i samma lokal, vi håller avstånd och undviker närkontakt. Ett ”lufthej” räcker bra som hälsning. Om du inte vill gå på en öppen visning är du alltid välkommen att kontakta mäklaren för ett enskilt samtal eller möte. Om du känner av några som helst symptom ber vi dig visa hänsyn och stanna hemma. Kontakta oss så löser vi det på bästa sätt.

Jag är intresserad!

Bo i Gårdsten, Göteborg. En hemtrevlig ort som växer så det knakar.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Lisa Berthelsen

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0765-55 68 46
Skicka e-post

Carolina Zanders

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0733-82 82 66
Skicka e-post