Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Köpa nyproduktion - så funkar det

Att köpa en nyproducerad bostad är lite annorlunda jämfört med en som någon bott i sedan tidigare.

 

Nyproduktionsguiden >>

Flytta in i en lägenhet där ingen bott förut

När du köper en bostad av oss slipper du tidigare ägares kakel, repor i parketten och missprydande skruvhål i väggarna. Här har ingen annan bott. Du får möjlighet att själv vara med att välja inredning så att det blir rätt från början, och sen är det du som repar golvet och hänger upp tavlor för första gången.

Att bo i nyproduktion >>

Pris: 2 465 000
Avgift: 3 815
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 10
Boarea: 69
Antal rum: 3
Tillträde: Prel. från december 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Optimalt planerad lägenhet på 69 kvm

Optimalt planerad lägenhet på 69 kvm med 3 rum och kök och generösa sällskapsytor.

Det stilrena köket från Marbodal har ljusa fronter och vitt kakel. Oavsett om vardagsmiddag eller trerättersmeny står överst på agendan får mästerkocken hjälp av induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys från Cylinda (side-by-side) samt diskmaskin.

Matplats och vardagsrum förenas med köket i en öppen förbindelse. Här finner du fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn en solig balkong i söder.
Sovrummen följer lägenhetens design med vita väggar. Till förvaring erbjuds fem stycken garderober med ett linneskåp i hallen och samt garderob i det mindre sovrummet.

Badrummet är i modern tappning med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Utrustningen består av wc, dusch med vikbara glasdörrar och handfat. I badrummet blir även vardagsbestyren en enkel match med hjälp av en praktisk kombimaskin för tvätt och tork.

Lisa Berthelsen

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0765-55 68 46
Skicka e-post

Carolina Zanders

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0733-82 82 66
Skicka e-post
Visning: 28/10 17:00    Adress: Varmt välkommen att boka tid med mäklaren. Arbetet med att utveckla bostäder och tänka nytt fortsätter som vanligt, samtidigt som vi självklart följer myndigheternas rekommendationer kring hanteringen av Covid-19. Därför kommer du inte att träffa på någon Serneke-anställd eller mäklare som uppvisar sjukdomssymtom av något slag. Vi ser också till att hålla ett lågt antal personer i samma lokal, vi håller avstånd och undviker närkontakt. Ett ”lufthej” räcker bra som hälsning. Om du inte vill gå på en öppen visning är du alltid välkommen att kontakta mäklaren för ett enskilt samtal eller möte. Om du känner av några som helst symptom ber vi dig visa hänsyn och stanna hemma. Kontakta oss så löser vi det på bästa sätt.

Jag är intresserad!

Bo i Gårdsten, Göteborg. En hemtrevlig ort som växer så det knakar.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Lisa Berthelsen

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0765-55 68 46
Skicka e-post

Carolina Zanders

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 0733-82 82 66
Skicka e-post