Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Teaterterrassen


Första parkett i Landskrona

Livet är lätt på första parkett?

Ett bostadshus som blir som en teaterterrass för de boende? Javisst, det blir en riktigt lyckad kombination. Om du inte redan visste det så är en teaterterrass en yta nära sammankopplad med en teaterbyggnad, där det på många teatrar (som har en tillräckligt stor terrass) finns restaurang, café eller andra sköna möjligheter för att umgås. Om du bor på Teaterterrassen har du självklart din egna privata balkong, men även en stor gemensam terrass för alla boende - med utsikt över just Landskrona Teater.

Bo i Landskronas nya landmärke

Huset kommer att sticka i höjden med varierande tegel och kulörer i stadens egen palett. Lägenheterna i sig är hemtrevliga med smart förvaring för vardagens alla händelser. Och läget är minst sagt bra - från Kvarteret Jäntan kan du nå hela stan med hjälp av apostlahästarna eller stålhästen (d.v.s gå eller ta cykeln). 

Nyfiken på hur det kommer att se ut? 

Snart går ridån upp, men du får vänta lite till. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du den senaste uppdateringarna från projektet. 

 

 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 80
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 95 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. sommar 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Luta dig tillbaka och njut av livets föreställning

Livet är en fest, menade Nationalteatern. Livet är ett hejdundrande skådespel, menar vi. Iinte minst om du bor på Teaterterrassen. Replikerna är det du som bestämmer i din bostad i Teaterterassen. Glädje, skratt, sorg och ilska. Oavsett vad som står i manus så sker det mot en magnifik kuliss av Landskronas hustak, och havet som möter himlen i ett blått virrvarr. Nere på gatan ser du människornas myrdans. 

Mitt emot Landskrona Teater och bredvid Teaterparken hittar du Kvarteret Jäntan. Och ja, det där höga huset som sticker upp - just det är Teaterterassen. I byggnadens bottenplan kommer det att finnas lokaler för butiker, caféer och restauranger. Tar du hissen högst upp kan du njuta av att vara hemma. Och ha hela Öresund utanför fönstret.

Säljstart för Teaterterrassen sker våren 2019 och inflyttning är planerad till 2021.

 

 

Caroline Andersson

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 25
Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Jag är intresserad!

Bo på första parkett i Landskrona