Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Teaterterrassen


Premiär för cityliv

Välkommen på premiär!

Nu är det premiär för helt nybyggda hem mitt i centrala Landskrona. Vakna med soluppgången i horisonten, drick kaffe med teaterparkens grönska som kuliss och diska med utsikt över takåsarna. Känn gågatan under fötterna och hör jazzen i grannhuset mitt emot. Här bor du på toppen av Landskrona. Mitt i city. Välkommen till en unik premiär!

Nytt kvarter med historia

Teaterterrassen blir något helt nytt i Landskrona. Två torn varav det höga på 15 våningar skapar en ny entré till staden. Samtidigt ska huset smälta in i området.  

"Jag går mycket i staden när jag börjar ett projekt och försöker lära känna den. Det är sällan man kommer till en stad som har så mycket fin gammal arkitektur kvar. Det är helt fantastiskt. Detta är en inspiration till kvarteret. Det ger en också ett väldigt stort ansvar att ta tillvara på de befintliga kvaliteter som finns."

Linda Ericsson är projektutvecklare och den som sätter visionen till verket. Läs mer om hennes tankar bakom Teaterterrassen och Landskronas högsta hus 

Ny entré till Landskrona centrum

Teaterterrassen kommer att sticka i höjden med varierande tegel och kulörer i stadens egen palett för att smälta in och samtidigt skapa en ny entré till citylivet. Lägenheterna är väl genomtänkta i minsta detalj. Smart förvaring, balkonger mot parken och en fantastisk gemensam terrass på våning 11. På gården planeras både lekplats och utegym och läget är minst sagt bra - från Teaterterassen når du hela stan till fots eller med cykel.

 

Pris: 1 000 000 - 5 000 000 kr
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 84
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 48 - 131 kvm
Antal rum: 2 - 5 st
Tillträde: våren/sommaren 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo citynära på toppen av Landskrona

Nu kan du flytta in i ett helt nybyggt hus mitt i Landskrona city, med gågatan utanför dörren. Det är det enda nybyggda huset mitt i staden, vilket ger ett helt unikt tillfälle. En riktig premiär!

Bo på toppen av staden i det 15 våningar höga huset och få en enastående utsikt över takåsarna. Oavsett vad som står i ditt manus för dagen så sker det mot en magnifik kuliss av den grönskande Teaterparken, det ståtliga vattentornet och havet som möter himlen i ett blått virrvarr. Ett toppenhem i din favoritstad.

Kvarteret kallas Jäntan och namnet kommer från den gamla flickskolan, vars gamla gymnastiksal självklart bevaras! Det nya huset med 141 bostadsrätter skapar ett välkomnande och öppet kvarter. En ny entré mot staden och en plats där huset möter gatan och citylivet med öppenhet, platser att sitta på och små detaljer i vardagen. Som att få upp cykeln lätt i huset med rymliga hissar.

Här kan du verkligen njuta av att vara hemma. Och ha hela Öresund utanför fönstret.

Säljstart för Teaterterrassen sker hösten 2019 och inflyttning är planerad till 2022. Se till att anmäla ditt intresse så får du garanterat information när försäljningen börjar. 

Caroline Andersson

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 25
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo på första parkett i Landskrona

Obligatoriska fält
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
        Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Hållbarhet är en självklarhet

I huset kommer det finnas bilpool, cykelpool och förvaringsboxar av postleveranser för att minska bilberoendet och göra det lätt att välja cykeln. Den stora hissen gör att du smidigt tar med dig cykeln upp i huset, cykelgarage och -mekarplats finns för den som gillar det. Allt för att göra det enkelt att leva hållbart.

Lär känna mysiga Landskrona

Landskrona har en historiskt vacker stadskärna. Här finns pittoreska små shoppinggator med kullersten och en bevarad arkitektur. En stad som passar dig som längtar efter ett levande kulturliv, gröna parker och långa cykelvägar. Du har teatern utanför dörren, jazzklubb, biograf, museum och fotoutställning på gångavstånd. Starta dagen med en cykeltur längst havet, runt slottet med dess unika vallgravar och avsluta med att fynda på torget och kanske en god lunch eller middag på någon av stans restauranger och caféer. Här har du hela Landskrona utanför dörren.

Liv, rörelse och bostäder

"Att känna trygghet handlar mycket om att skapa liv och rörelse. Att det finns människor som rör sig i området. Teaterterrassen byggs på ett område som idag är parkering. Genom att bygga bostäder skapas en mer levande och aktiv stadskärna."