Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Teaterterrassen

2-1502


Nya bostäder med historia

Teaterterrassen blir något helt nytt i Landskrona. Två torn varav det höga på 16 våningar skapar en ny entré till staden.

"Det är sällan man kommer till en stad som har så mycket fin gammal arkitektur kvar. Det är helt fantastiskt. Detta är en inspiration till kvarteret."

Linda Ericsson är projektutvecklare och den som sätter visionen till verket. Läs mer om hennes tankar om Landskronas högsta, nyproducerade hus >>

Ny entré till Landskrona centrum

Teaterterrassen kommer att sticka i höjden med varierande tegel och kulörer i stadens egen palett för att smälta in. Lägenheterna är väl genomtänkta i minsta detalj. Smart förvaring, balkonger mot parken och en fantastisk gemensam terrass på våning 11. På gården planeras både lekplats och utegym och läget är minst sagt bra - från Teaterterassen når du hela stan till fots eller med cykel.

 

Pris: 1 795 000
Avgift: 2 829
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 5
Boarea: 51
Antal rum: 2
Tillträde: Prel. Sommar 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Tvåa med upplysande knorr

Genomgående tvåa på 51 kvadrat där och vardagsrum/kök har balkong i söderläge och utsikt mot Teaterparken. Lägenheten ligger på våning 5, men är högst upp i denna del av huset. vilket ger den en extra knorr eftersom balkongen blir en förlängning av takkupan. Här finns också ett takfönster som ger ljus över matplatsen.

I hallen hänger du av dig i en väl tilltagen skjutdörrsgarderob som ger ett cleant intryck. Här finns även ett städskåp samt hatthylla för din chapeau.
Köket, som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet kommer från Marbodal och har i grundutförandet vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskivan består av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett stående vitt matt kakel, storlek 25 x 50 cm och under väggskåpen finns dimbara LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro, helintegrerad diskmaskin). Här finns även en integrerad fläktkåpa från Pandora.

Sovrum
Sovrummet vetter mot den gröna innergården och här finns en skjutdörrsgarderob för dina kläder och prylar.

Badrum
Badrummet går i skandinavisk stil med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Tvättställ med kommod i vitt, spegelskåp (med eluttag) och LED-belysning från Svedbergs. Elansluten handdukstork och rundade duschväggar i klarglas, allt från Svedbergs. I taket sitter det infällda spotlights med dimmer. Badrummet är även utrustat med kombinationstvättmaskin från Siemens med ovanliggande bänkskiva i vit laminat. Ovan bänkskivan sitter vita väggskåp med push-open.

Lägenheten har ett genomgående parkettgolv och ca 2,5m i takhöjd. Väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten.

Gemensam terrass
På våning 11 har du tillgång till en riktig succé. Nämligen en gemensam takterrass där du nästan har 360 graders utsikt över hela landskrona. Föreningen har och en grön innergård med cykelställ, utegym och lekplats.

Parkering
För dig som bor i Teaterterrassen finns även ett underjordiskt garage med såväl cykel- som bilpool.
Cykelrum finns i garaget dit du enkelt tar din cykel via en transporthiss.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet.

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0708-88 00 15
Skicka e-post

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo på första parkett i Landskrona

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0708-88 00 15
Skicka e-post

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post