Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Teaterterrassen

3-1506


Nya bostäder med historia

Teaterterrassen blir något helt nytt i Landskrona. Två torn varav det höga på 16 våningar skapar en ny entré till staden.

"Det är sällan man kommer till en stad som har så mycket fin gammal arkitektur kvar. Det är helt fantastiskt. Detta är en inspiration till kvarteret."

Linda Ericsson är projektutvecklare och den som sätter visionen till verket. Läs mer om hennes tankar om Landskronas högsta, nyproducerade hus >>

Ny entré till Landskrona centrum

Teaterterrassen kommer att sticka i höjden med varierande tegel och kulörer i stadens egen palett för att smälta in. Lägenheterna är väl genomtänkta i minsta detalj. Smart förvaring, balkonger mot parken och en fantastisk gemensam terrass på våning 11. På gården planeras både lekplats och utegym och läget är minst sagt bra - från Teaterterassen når du hela stan till fots eller med cykel.

 

Pris: 1 445 000
Avgift: 2 713
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 5
Boarea: 48
Antal rum: 2
Tillträde: Prel. Sommar 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Tvåa på femte våningen med balkong mot innergården

Denna fina tvåa har balkong mot innergården och vy mot det öppna torget som med sina trappstegsavsatser sammanbinder gården med gatan.

Kök
Planlösningen är öppen mellan köket och vardagsrummet. Köket kommer från Marbodal och har i grundutförandet vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett stående vitt matt kakel, storlek 25 x 50 cm och under väggskåpen finns dimbara LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro, helintegrerad diskmaskin). Här finns även en integrerad fläktkåpa från Pandora.

Badrum
Badrummet har i grundutförandet grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Tvättställ med kommod i vitt, spegelskåp (med eluttag) och LED-belysning från Svedbergs. Elansluten handdukstork och rundade duschväggar i klarglas, allt från Svedbergs. I taket sitter det infällda spotlights med dimmer. Badrummet är även utrustat med kombinationstvättmaskin från Siemens med ovanliggande bänkskiva i vit laminat. Ovan bänkskivan sitter vita väggskåp med push-open.

Sovrum och hall
Sovrummet är 13 kvm stort, med fönster mot innergården. I den djupa skjutdörrsgarderoben/förrådet finns goda förvaringsmöjligheter som kompletteras av en ytterligare skjutdörrsgarderob placerad i hallen.

Lägenheten har ett genomgående mattlackat ekparkettgolv och ca 2,5m i takhöjd. Väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten.

Gemensam terrass
På våning 11 har du tillgång till en härlig gemensam takterrass med vidsträckt utsikt över nästan hela Landskrona och sundet. På markplan finns föreningens gröna innergård som kommer att ha cykelställ, utegym och lekplats.

Parkering
För dig som bor i Teaterterrassen finns även ett underjordiskt garage med såväl cykel- som bilpool.
Cykelrum finns i garaget dit du enkelt tar din cykel via en transporthiss.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet.

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0708-88 00 15
Skicka e-post

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo på första parkett i Landskrona

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0708-88 00 15
Skicka e-post

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post