Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Kvarteret Jägaren


Välkommen till Alingsås nya kvarter

Nyproduktion i centrala Alingsås

Här bygger vi Jägaren. Charmigt värre. 

Skapa minnen på Playa Mjörn

Den långgrunda sandstranden Playa Mjörn i Alingsås är högt uppskattad av invånarna under sommarmånaderna. Karolina bor och är uppvuxen i Alingsås och hennes bästa barndomsminnen är just från sjön Mjörn.

– Jag minns när jag var ute med båten med min pappa och bror och fick en jättestor gädda. Vi var ofta ute på sjön för att bada och picknicka. Havet och sjön har alltid legat varmt om hjärtat, det är det jag uppskattar med Alingsås, närheten till vattnet och naturen.

Läs hela intervjun med Karolina

Gå på fotomission bland kullersten och gårdar

– Att fota gillar ju de flesta nu för tiden, så vi brukar tipsa våra besökare att de kan gå på ett Instagram-mission. Det finns så många gulliga gårdar med fina hus, det kanske står någon gammal bil eller en cykel som väntar på att bli fotade i den fina miljön. Våga titta in på lite avsides gårdar, tipsar Sandra, en av delägarna av Nygrens Café.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 20
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 25 - 100 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Nya bostäder i Alingsås

Mitt i centrala Alingsås, bland mysiga caféer och pittoreska kullerstensgator och innergårdar ska vi bygga cirka 20 nya bostadsrätter, kvarteret Jägaren. Projektet är fortfarande under tidig planering, men en sak vet vi säkert: med läget mitt i caféstaden, Lillån som flyter genom centrum och närheten till naturen med de många sjöarna kommer det här bli hem att trivas i.

– Inom staden har du cykelavstånd till allt och söker du storstadspuls är det bara 30-40 minuter med tåget till Göteborg, det är väldigt smidigt, berättar Karolina som bor i Alingsås.

Men förutom storstadspuls finns det mesta i Alingsås. Utbudet av restauranger, butiker och så klart caféer räcker länge, och nöjesevenemangen ökar för varje år. Potatisfestivalen är en av de lokala favoriterna. Varför inte ta med dig din nya granne och ge dig ut på stan den där helgen i juni innan midsommar? Smaka på silltallriken medan ni lyssnar på någon bra artist, eller ta med dig picknick-korgen och gå till sjön Gerdsken där drakbåtarna tävlar.

Om du flyttar in i en bostad i nyproducerade Jägaren kommer du snabbt lära känna Nolhagaparken och området kring sjön Mjörn, två riktiga pärlor i den här mysiga småstaden.


Sofia Wallerbert

Sälj- och Marknadsansvarig Väst

Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo bland caféer och kullerstensgator i mysiga Alingsås

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Sofia Wallerbert

Sälj- och Marknadsansvarig Väst

Skicka e-post