Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Nyproduktion i Älvängen


Välkommen till ängarna vid Göta Älv

Floristen Anna älskar att bo Älvängen

- För oss som familj är detta den bästa miljön. Nära till badsjöar och skog men också hav. Gångavstånd till skola och kompisar men också en slalombacke (!). Utbudet av fritidsaktiviteter och föreningar är otroligt brett och vi har aldrig saknat något här. Detta i kombination med en enkel tågresa som snabbt tar dig in till Göteborg är oslagbar.

Allt flyter på i Älvängen

Älvängen har fått sitt namn av ängarna vid Göta älv. Här susar det i säven, och fisken leker i vattnet. Lugnet och naturen är mumma för själen!

”Utbudet av fritidsaktiviteter och föreningar är otroligt brett och vi har aldrig saknat något här.”

Anna

Nu skjuter Älvängen i höjden

På ängarna nere vid Göta Älv, 20 minuter från Göteborg city, är Älvängen en växande idyll. Här får löprundan och kantarellerna på skogsstigen enkelt en plats i vardagen.

Älvängen växer. Inte minst i popularitet hos allt fler som vill ha nära till skog och natur eller tryggt gångavstånd till barnens skola. Samtidigt som det går snabbt och smidigt att pendla både till Göteborg och till Trollhättan.

Målet är att Älvängen ska bli en attraktiv småstad med dubbelt antal invånare, och det märks. Här pågår ständigt olika byggprojekt och i takt med det växer serviceutbudet snabbt, även om sånt man behöver så som mataffärer, vårdcentral, affärer och en poppis pizzeria redan finns här.

Floristen Anna bor i Älvängen och gillar speciellt den familjära känslan med gångavstånd till allt. 
"För oss som familj är detta den bästa miljön. Nära till badsjöar och skog men också hav." 

 "Här får du det bästa av tre världar."

Markus bor i Ale och studerar i Göteborg. Från Älvängen tar det bara 20 minuter med pendeltåget till Göteborg. Helt perfekt!