Anmäl intresse

Gustavas plats


Ny plats på G

Nybyggda bostäder i Älvängen

På ängarna nere vid Göta Älv, bara 20 minuter från Göteborg, är Älvängen en växande idyll. Här får löprundan och kantarellerna på skogsstigen enkelt en plats i vardagen.

Parkera vardagspusslet

Gillar du att veta att det finns en p-plats till dig när du kommer hem sent på kvällen efter att ha kört runt och hämtat upp barnen från deras träning? Då är Gustavas plats något för dig. Vi satsar på parkeringar så att man inte skall behöva dra med sig fotbollsgruset runt hela byn. Åker du helst kommunalt? Då drar du också en vinstlott. Det tar lika lång tid att åka till Göteborg som Trollhättan, bara ca 20 minuter faktiskt.

Köpa nyproduktion - så funkar det

Att köpa en nyproducerad bostad är lite annorlunda jämfört med en som någon bott i sedan tidigare.

 

Nyproduktionsguiden >>

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 120
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 95 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo nytt i pärlan Älvängen

Mitt i Älvängens centrum startade Gustafva Mattsson bageri och lanthandel, med hembakta skorpor som sin specialitet. Mycket har hänt sedan slutet av 1800-talet. Nu ska nyproducerade bostadshus få ta plats på Gustavas plats, men de mindre företagen lever fortfarande vidare i Älvängen. Gillar du den trygga småstadskänslan med gemenskap och närhet till vatten och natur är det här du kommer trivas.

På Gustavas plats bygger vi flera lägre flerbostadshus som ramar in kvarteret. De allra flesta kommer att ha utsikt över Göta Älv, även om det är höghuset som ger dig en fin utsikt över älven. Med ett språng från din nya ytterdörr når du pendeltåget som snabbt och smidigt tar dig in till Göteborg eller Trollhättan på ungefär 20 minuter. Du som bor här kommer inte behöva ha en bil om du inte vill, men vi planerar för ordentligt med parkeringsplatser och laddningsplatser för elbilen.

Projektet är i ett tidigt skede, säljstart är därför inte fastställd ännu.

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo i Älvängen. Tryggt och hemtrevligt.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post