Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Gustavas Plats


Vi satsar högt i Älvängen

"Att bo här innebär att vi har valmöjligheter."

Å ena sidan Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Å andra Göteborg och Kungälv. Vare sig det är havet, naturen eller jobbet som kallar så bor du cenralt i Västra Götalands län. Ett guldläge, med andra ord. 

Ett kvarter med stadskänsla

Det blir arkitektbyrån Fredborgs som ritar våra bostäder - ett slutet kvarter i u-form med ett 12-våningshus som avslutar kvarteret i sydöst. Det glasade trapphuset lyser upp det norrvända hörnet mot rondellen. Täta entréer skapar liv mot gatan och där vi gör plats för caféer och butiker.

 

Sveriges största vattendrag inspirerar till träning, fiske, bad – och mycket mer.

Skidåkning, cykling, vandringsleder, historiska minnesmärken, slott och gårdsbutiker. Älvängen levererar.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 100
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 25 - 80 kvm
Antal rum: 1 - 3 st
Tillträde: Prel. 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Älvängens högsta hus

Mitt i Älvängens centrum startade Gustavfa Mattsson bageri och lanthandel, med hembakta skorpor som sin specialitet, i slutet av 1800-talet. Nu ska nyproducerade bostadshus få ta plats på Gustavas Plats, men de mindre företagen lever vidare i Älvängen. Gillar du den trygga småstadskänslan med gemenskap och närhet till vatten och natur är det här du kommer trivas.

På Gustavas Plats bygger vi flera lägre flerbostadshus som ramar in kvarteret. Dessutom bygger vi Älvängens högsta punkt, ett 12 våningar högt hus. Totalt blir det 120 lägenheter, alla med balkong eller uteplats. De allra flesta kommer att ha utsikt över Göta Älv, även om det är höghuset som ger dig möjligheten att skryta med ortens bästa vy över älven. I dagsläget vet vi inte om det blir bostadsrätter,  hyresrätter eller båda.

I våra bostäder på Gustavas Plats bor du antingen i en etta, tvåa eller trea med kök. Med ett språng från din ytterdörr når du pendeltåget som snabbt och smidigt tar dig in till Göteborg eller Trollhättan på ungefär 20 minuter.

Markus bor i Älvängen och pluggar i Göteborg:
– Här får du det bästa av tre världar, närheten till naturen, lugnet och tryggheten, och Göteborg med alla möjligheter bara 20 minuter bort. 

 

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo i Älvängen. Tryggt och hemtrevligt endast 20 minuter från Göteborg

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post