Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Linfabriken


Bo i Borås nya trendkvarter

Linfabriken!

Projektet har tidigare gått under namnet Björnflokan, men vi gav er uppgiften att komma med egna förslag. Det namn med flest röster blev - *trumvirvel* - Linfabriken. Ett namn nära kopplat till den tidigare verksamheten i grannbyggnaden Spinneriet, samt och platsens historia. 

Nyproduktion, hur funkar det? 

När du köper en bostad av oss slipper du tidigare ägares kakel, repor i parketten och missprydande skruvhål i väggarna. Här har ingen annan bott. Du får möjlighet att själv vara med att välja inredning så att det blir rätt från början, och sen är det du som repar golvet och hänger upp tavlor för första gången.

Att bo i nyproduktion >>

Granne med Stadsparksbadet

Granne med Linfabriken ligger Stadsparksbadet – som vid tiden för inflyttning kommer att vara helt nyrenoverat. Här finns äventyrsbad, wellness, träningsmöjligheter och restaurang.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 200
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 25 - 100 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Det bästa valet i nya trendkvarter

Frågar du någon som bor i Borås får du snabbt en bekräftelse på att mycket händer i staden. Utbudet på nöjen, kultur, utbildning och service ökar, nya mötesplatser skapas och allt fler kvarter blir trendiga bostadsadresser.

År 2021 planerar vi att sätta spaden i marken för Linfabriken, precis intill ån Viskan. Här bor du i ett modernt bostadskvarter på gränsen mellan stadsdelen Druvefors och Borås stadskärna, mittemot den gamla byggnaden Spinneriet där textilmuseet tidigare låg.

Totalt bygger vi ungefär 200 lägenheter, men kvarteret kommer att innehålla mer än så. I Linfabriken planerar vi för att du kommer kunna käka lördagsmiddagen på restaurang, eller ta en kopp kaffe efter jobbet på ett café. Har du glömt att köpa mjölk kommer du snabbt kunna smita in och köpa det i kvarterets affär. Ungarna kan du lämna på den nya förskolan och i kvarterets mitt hittar du den gröna oasen med både uteplatser och egna odlingar.

Just nu jobbar kommunen med detaljplanen och vi beräknar att säljstarta under 2021.

Jonas Elmgren

Fastighetsmäklare

Ring 033-20 77 31
Skicka e-post

Håll mig uppdaterad!

Bo i en levande stad, i ett nytt kvarter med allt du behöver, precis intill ån Viskan. 

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Urban Corner

Mixen av kontor, butiker och restauranger i anslutning till Linfabriken har vi valt att döpa till Urban Corner.