Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Magasinhusen, etapp 1


Tänk nytt i Borstahusen

Det finns inga lägenheter kvar till salu i etapp 1.

Men deppa inte för det. I etapp 2 och 3 finns det fortfarande bostäder kvar. 

Perfekta läget? Ven vet.

Med 6 våningar, stora fönsterpartier och balkong i varje bostad har utsikten en stor roll. Utanför fiskeläget i Borstahusen ligger Ven. En liten ö mitt i Öresund. Ven är ett populärt utflyktsmål och erbjuder både camping, bad och historiska sevärdheter. Ven är en av skönheterna du kan vila ögonen på från Magasinhusen. 

En naturlig gemenskap

Naturen runt omkring Magasinhusen saknar mer eller mindre gränser. Här finns det mesta. Men lite mer av det goda kan man alltid stå ut med. Som en riktigt mysig innergård där du kan grilla med grannarna, fira midsommar eller bara slappa. För att skapa den där naturliga gemenskapen har därför huskropparna även entréer mot innergården. 

Pris: 1 095 000 - 2 895 000 kr
Avgift: 3 070 - 5 260 kr
Bostäder: 33
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 46 - 94 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Prel. kvartal 3, 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Moderna bostäder med magasinkänsla

Tänk dig ett mysigt villaområde vid havet. Tänk att du kommer upp ett par våningar och får en sanslös utsikt över sundet, Ven, fiskeläget och Landskrona med en rykande kopp kaffe i handen. Bara en sån sak. Och så naturen. Varierande och grann, med gott om plats för barnen att springa runt. Visst låter det lockande?

Välkommen till Norra Borstahusen. Här bygger vi Magasinhusen, tre nya flervåningshus på höjden i detta omtyckta kvarter. Husen bygger vi i tegel som speglar Landskronas historiska packhus och Borstahusens marina arkitektur. Det blir nya bostadsrättslägenheter i varierande storlekar som med stora höga fönster släpper in landskapet i hemmet. Alla lägenheter har balkong och du som flyttar in får en utsikt av högsta kaliber.

– Vi gillar att det finns fina promenadstråk, golfbana och andra aktivitetsmöjligheter i närheten. Ett stort plus är havet och naturen, berättar ett gift par som bor i området.

Några hundra meter bort från Magasinhusen ligger Säbyholms Gård.
– Platsen har ett fantastiskt kulturarv och är väl förankrat i den Skånska traditionen. Naturen utanför är som en grön liten oas med varierande träd och växter, berättar Olle som tipsar om skogsområdet vid Säbyholm.

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 042-611 41 03
Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter