Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Magasinhusen, etapp 2


Tänk nytt i Borstahusen

Slappna av med utsikt över Ven, ängarna och sundet.

Bostadsrätterna i Magasinhusen planeras i olika storlekar med plats för mer lyxvardag och lite mindre måsten. Att bo i en bostadsrätt är ett bekvämt sätt att leva. Här behöver du inte lägga tid på att rensa ogräs, utan den kan du spendera på dig själv och dina goda vänner. På din rymliga balkong kan du verkligen trivas lite extra. 

Arkitekten Josef Lindhs vision om Borstahusen

”Att på ett modern sätt knyta samman traditionell tegelarkitektur med Landskronas historiska packhus och marina känsla.”

Allt det där som behövs - och mycket extra

Med 6 våningar, stora fönsterpartier och balkong i varje bostad spelar utsikten en stor roll i naturens eviga skådespel. Området kring Borstahusen har mycket att erbjuda. Lugnt och skönt. Nära till stan och bra pendlingsmöjligheter. Sedan måste vi också nämna småbåtshamnen, badbryggan och golfbanan där du kan vara när du inte gottar dig på terrassen. 

Pris: 1 145 000 - 2 895 000 kr
Avgift: 3 075 - 5 249 kr
Bostäder: 33
Lediga bostäder: 1
Typ: Lägenhet
Boarea: 46 - 94 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Februari - mars 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Moderna bostäder med magasinkänsla

Tänk dig ett mysigt villaområde vid havet. Tänk att du kommer upp ett par våningar och får en sanslös utsikt över sundet, Ven, fiskeläget och Landskrona med en rykande kopp kaffe i handen. Bara en sån sak. Och så naturen. Varierande och grann, med gott om plats för barnen att springa runt. Visst låter det lockande?

Välkommen till Norra Borstahusen. Här bygger vi Magasinhusen, tre nya flervåningshus på höjden i detta omtyckta kvarter. Husen bygger vi i tegel som speglar Landskronas historiska packhus och Borstahusens marina arkitektur. Det blir nya bostadsrättslägenheter i varierande storlekar som med stora höga fönster släpper in landskapet i hemmet. Alla lägenheter har balkong och du som flyttar in får en utsikt av högsta kaliber.

– Vi gillar att det finns fina promenadstråk, golfbana och andra aktivitetsmöjligheter i närheten. Ett stort plus är havet och naturen, berättar ett par som bor i området.

Några hundra meter bort från Magasinhusen ligger Säbyholms Gård.
– Platsen har ett fantastiskt kulturarv och är väl förankrat i den Skånska traditionen. Naturen utanför är som en grön liten oas med varierande träd och växter, berättar Olle som tipsar om skogsområdet vid Säbyholm.

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 042-611 41 03
Skicka e-post
Visning: 4/2 16:30    Adress: Visning av projektet Magasinhusen. Kontakta mäklaren för bokning.

Jag är intresserad!

Bo med utsikt över Öresund, Ven och Landskronas fält i denna skånska idyll

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 042-611 41 03
Skicka e-post