Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Nyproduktion i Hyllie, Malmö


Bo hållbart i Hyllie

Nybyggda bostäder i Hyllie.

Välkommen till Brf Solkvarteret. 83 nyproducerade bostadsrätter i Hyllie - Sveriges häftigaste hållbarhetshus. 

Ett av Malmös mest expansiva områden.

Sedan citytunneln öppnades 2010 har Hyllie växt med raketfart. Det finns planer för cirka 12 000 bostäder inom de närmsta 10 åren. Det är inte bara bostäder som byggs utan även kontor och stora arbetsgivare som Lidl, IKEA och Boozt.com har valt Hyllie som arbetsplats. 

”Vi blir allt fler invånare i storstäderna samtidigt som allt blir mer och mer elektrifierat.”

Patrik Thuring, Projektledare för Hållbar Stadsutveckling på E.ON.  

Bo nyproducerat i Hyllie. I Malmös energismartaste hus.

Hyllie är ett av Malmös mest expansiva områden. Tidigare känt för sitt karaktäristiska vattentorn och Malmö Arena, är det nu innovativa bostäder och fastigheter som väcker intresse och uppmärksamhet. 

Det byggs många nyproducerade bostäder i Hyllie. Nu är stadsdelen ett av Malmös snabbast växande bostadsområden — som dessutom snart kan stoltsera med ett av Sveriges absolut smartaste bostadshus. 

Men det är inte bara nyproduktion i Hyllie som lockar. Företag vill också ta del av den inspirerande stämningen i området. Kontor och handel, samt hotell och konferenser har hittat hit. För dig som inte jobbar i Hyllie eller centrala Malmö är Köpenhamn ett hett alternativ. Hyllie är ett kommunikationsnav och närheten till bron har gjort området intressant även för danska medborgare.

Oavsett om du lever ett familjeliv med barn, ett singelliv med sena utekvällar, eller har slagit ned bopålarna tillsammans med en partner finns det service som gör livet lite lättare. Att ha nära till skolan, jobbet eller affären är ofta ett plus. På Hyllievångskolan går barnen från F-klass till åk 6 och i samma byggnad finns Iduns förskola. Ytterligare förskolor (bland annat en uteförskola) är planerade. Handlar gör du på Emporia eller City Gross där du hittar allt du behöver. I Hyllie finns alla förutsättningar för att ha en hållbar livsstil!

I Hyllie bygger vi Brf Solkvarteret. Läs mer och anmäl intresse för att få löpande information om de nyproducerade bostäderna >>

"Jag älskar att jobba i Hyllie"

- Här finns allt vi behöver; närhet till pendling både via tåg och bil, nära till flygplatsen för våra internationella gäster och såklart allt liv och rörelse. Här känns det verkligen som om man befinner sig på en i en multinationell miljö.

Petra Wahlström, Property Development på Lidl.

Citytunneln ger dig flow

7 minuter tar det att åka med pendeltåget mellan Malmö C och Hyllie C. Hyllie Station är en knutpunkt där du också enkelt tar dig till Köpenhamn på 30 minuter.

Malmö har högt satta mål

”Hållbarhet och miljö är väldigt högt på agendan. Malmö har exempelvis som mål att hela staden ska försörjas av 100 procent förnybar el år 2030.”

Patrik Thuring, Projektledare för Hållbar Stadsutveckling på E.ON.

Vad händer i Hyllie? 

Mycket är på gång i en av Malmös snabbast växande stadsdelar!