Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Brf Solkvarteret


Kraften kommer från huset

Nyproduktion i Hyllie

Brf Solkvarteret är ett intelligent och hållbart boende där vi tänkt på många smarta detaljer, från hur husets får sin energi till hur du hämtar ut paket från posten. Hela taket nyttjas för solceller och batterier i fastigheten lagrar solelen så att den kan nyttjas även vid sämre väder. Hissen genererar energi och i parkeringshuset har du tillgång till elbilspool. Det kallar vi bra kraft i huset.

Hållbara bostäder till salu i Malmö

Brf Solkvarteret blir inte bara extremt energismart. Arkitekturen är något utöver det vanliga och med inspiration från New York kan du bo i ett town house eller i det ståtliga naturhuset med en fasad av hållbart naturträ. 

>> Läs mer på bloggen

En grönskande park utanför dörren

I Brf Solkvarteret kommer du att bo granne med ett prunkande grönområde. När huset är klart för inflyttning står parken färdig. Här kan du omfamna en vänlig grönskas rika dräkt - utan att behöva ta dig längre än utanför ytterdörren. Ta en löprunda, ha picknick med dina nära och kära eller låt barnen leka i det gröna medan du laddar batterierna med en god bok i skuggan under ett träd.

> Läs mer om Hyllies nya parker

Pris: 1 095 000 - 4 995 000 kr
Avgift: 2 614 - 6 553 kr
Bostäder: 83
Lediga bostäder: 45
Typ: Lägenhet
Boarea: 29 - 126 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Vintern 2021/2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo i Sveriges häftigaste hållbarhetshus

I Brf Solkvarteret lagrar stora batterier el från takets solpaneler så att solelen kan nyttjas även vid sämre väder och energin från hissens inbromsningar tas tillvara. Dessutom gör digitala tjänster det lätt att göra rätt. Digitala lås gör att du slipper nyckeln och huset kommer till och med ha en sharing office där du hämtar ut dina paket så att du inte behöver ta dig till något utlämningsställe. I ett solcellsträd på gården laddar du din cykel så att du snabbt kan ta dig ut på äventyr. Självklart har huset gemensamma lådcyklar för att du enkelt ska kunna transportera dig hållbart från A till Ö. Här finns också ett gemensamt växthus och cykelmekarplats!

Läget är perfekt för den som vill ha ett smidigt boende. Här följer du barnen säkert till den nya förskolan som du når till fots. Du kan hänga med vännerna på den gröna innergården med eget växthus eller ta en löptur i den nya parken som kommer ligga precis utanför din dörr. Här tar du tåget till city på 3 minuter och till Köpenhamn på 15 minuter. Det kan inte bli enklare.

I Brf Solkvarteret kommer all kraft från huset. Serneke Bostad och E.ON kommer i en spännande symbios bygga Sveriges häftigaste hållbarhetshus i Malmö. Tillsammans gnuggar vi geniknölarna och skapar bostadsrätter med grön intelligens. Och med riktigt häftig arkitektur.

Mattias Jansson

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Hyllie
Ring 073-500 93 04
Skicka e-post

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Hyllie
Ring 070-857 28 28
Skicka e-post
Visning: 19/8 16:00    Adress: Fastighetsbyråns kontor på Hyllie stationstorg 11

Jag är intresserad!

Bo i Sveriges häftigaste hållbarhetshus. 

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy