Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

25 apr, 2019 / Brf Solkvarteret, Hyllie, Malmö, promenad, natur

Hyllie växer varje vecka

Det är bara några veckor sedan jag var i Hyllie sist. Idag tog jag och mäklarna Mattias och Jesper en kort promenad från Fastighetsbyråns kontor, ner till tomten där Brf Solkvarteret kommer byggas och vidare mot stadsdelsparken. Det är helt sjukt vad Hyllie växer fort. Det snickras i vart enda hörn och byggkranarna reser sig som långa armar mot himmelen. Det bästa är – att i många av de byggena man ser idag – kommer det bo människor i om ett år. Hyllie är och kommer bli ännu mer levande. Vi gick förbi det vita huset som var helt först ute i Hyllie, för nästa 10 år sedan. Då låg det helt själv på en åker. Idag finns det pizzerior, små lekplatser, små torg och liv i området, ja ni kan se själva hur mysigt det är. 

Hyllie - Brf Solkvarteret.jpg


Det jag fastnade mest för var Tygelsjöstigen som går mot Vintrie. Likt en orm slingrade den sig mellan husen och över torgen. En gammal banvall som idag är promenadstråk med gamla pilträd på var sida, som en skånsk allé. De träden har stått där ett tag – det kändes skönt mitt i allt det nya.


Ha det bra!
/Caroline, Sälj-och Marknadskoordinator