Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

15 jan, 2019 / Brf Solkvarteret, prissättning, så jobbar vi

Och så var det det där med priset...

Har jag råd att köpa ett nyproducerat boende, kanske är frågan du ställer dig. För att kunna veta det måste du ju såklart veta vad bostaden kostar både i insats och i månadsavgift.

Priserna för de enskilda bostäderna är snart klara att publiceras vi kommer hamna på en prislapp mellan ca. 1 200 000 för den billigaste lägenheten och 5 000 000 för den dyraste lägenheten. Det finns fortfarande möjlighet att priserna justeras något.

Hur sätter man då priserna på en bostad? Det är rätt stort arbete bakom. Hur ser intresset för området och bostäderna i det aktuella området ut. Hur viktar man en bostad med kvällssol mot en med morgonsol? Hur mycket mer värde ger en balkong och så vidare.

Nu är i alla fall snart prissättningen helt klar för de olika bostäderna och snart kan vi även sätta månadskostnaden så att du kan börja räkna på hur mycket en lägenhet i Brf Solkvarteret skulle kosta för dig.