Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

26 nov, 2018 / Säljstart, Intresseanmälan, Så jobbar vi, Testimonial

Snart säljstart - vad innebär det?

För mig som Sälj- och marknadskoordinator innebär det bråda dagar. All information om huset och lägenheterna ska sammanställas och förpackas så att du som är intresserad av bostäderna i Hyllie kan hitta den lägenhet som passar just dig. Det kan handla om att uppdatera hemsidan, vara med i arbetet kring planskisser och framförallt handlar det om att marknadsföra Solkvarteret så att folk vet att vi finns.

Att vi säljstartar innebär att du har möjlighet att köpa din lägenhet. Innan säljstart görs en intresseanmäla projektet – men inte för en specifik lägenhet. För nyproducerade lägenheter gäller för det mesta först till kvarn. Ibland använder man kösystem och låter personerna i kön få förtur och välja först. De bästa lägenheterna säljs först, men det beror ju också såklart på vad man tycker är bäst.

Innan en säljstart har vi hittat en mäklare vi kommer samarbeta med. I Solkvarteret kommer vi samarbeta med Fastighetsbyrån eftersom vi tycker de känner till Hyllie bäst.

/ Caroline Andersson, Sälj- och Marknadskoordinator på Serneke Projektutveckling