Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

17 maj, 2019 / TV, Bredband, Com Hem, Brf Solkvarteret

TV och bredband i Brf Solkvarteret

Com Hem har under de senaste åren investerat miljardbelopp i uppgraderingar av sitt nät, vilket i sin tur ger dig ett av Europas snabbaste och modernaste bredbandsnät. Com Hems bredband är av flera oberoende aktörer omnämnt som Sveriges snabbaste med snabbast Wifi.

Dessutom får du tillgång till Sveriges största utbud av tv och play. Med över 150 kanaler att välja mellan finns det något för alla. Med digital-tv från Com Hem får du bättre ljud och bild, allrahelst om du har en HDTV då ett 50-tal av kanalerna sänds i HD-format. Utöver ett gediget grundutbud kan du lägga till enstaka kanaler eller välja till något av tillvalspaketen från C More eller Viasat.

Med Sveriges mest innehållsrika playutbud kan du också se mängder av reklamfritt innehåll, hyrfilmer och hela säsonger av populära serier. Tack vare Com Hem Play kan du titta på de flesta av dina tv-kanaler och playtjänster var du vill – i din mobil, surfplatta eller dator.

BREDBAND 1000 INGÅR I DIN MÅNADSHYRA
Som boende hos SSM ingår Bredband 1000 i din månadsavgift. Det innebär att du kan surfa i upp till 1000 Mbit/s både nedströms och uppströms. På så vis har du en uppkoppling för alla situationer, snabbare än såhär blir det inte! Med Com Hems WiFi Hub L1 får du en kraftfull router med den senaste WiFi-tekniken – för högsta hastighet och bästa räckvidd för alla dina enheter.

Dessutom ingår fast telefoni från Com Hem. Vill du veta mer kan du surfa in på comhem.se/bredband eller comhem.se/telefoni.

ETT BASUTBUD FÖR TV INGÅR I DIN MÅNADSHYRA
Du får tillgång till ett Digitalt Basutbud som för närvarande omfattar följande play och tv-kanaler:image68sz.png
Du kan givetvis uppgradera till ett större tv-abonnemang och utbud av playtjänster. Läs gärna mer på comhem.se/tv.

COM HEM SMART INGÅR I DIN MÅNADSHYRA
Com Hem Smart är en plattform där alla boende och fastighetsägare kan interagera för en enkel och trygg samvaro, där gemensamma resurser kan bokas och där grannar kan dela och byta information och saker med varandra. Kärnan i Com Hem Smart är en användarvänlig mobilapp där föreningen och de boende får fullständig kontroll över väsentliga delar i boendet.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR ELLER VILL VETA MER?
I så fall är du varmt välkommen att kontakta Com Hems Kundservice, på telefon 90 222. Du kan också få svar på de flesta av dina frågor dygnet runt på comhem.se/kundservice.

 

Tillbaka till Brf Solkvarteret >>