Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Barkarby City


Ett boende med suveränt glid

Sara brinner för friskvård och mötet med människor.

Sedan 2005 bor Sara i Järfälla kommun tillsammans med man och två söner. När det var dags för att flytta från centrala Stockholm till villa föll valet på Järfälla. Hon har aldrig ångrat flytten.

Skidåkning eller shopping, vad väljer du? 

I Kviberg Park i Göteborg har Serneke byggt Prioritet Serneke Arena. Den stod klar 2015 och är Nordens största multisportarena inklusive hotell och en skola. Vi vet därför vad vi ger oss in på, men det betyder inte att vi kör på samma spår även i Järfälla. För det här är ett sällan skådat projekt. Att sammanfoga en skidanläggning, bostäder och butiker mitt i en stad, går det? Javisst. 

> Till Prioritet Serneke Arena

Ett äkta samhällsbygge 

- Vi ser det som en självklarhet att tänka på folkhälsa, integration och utbildning i planeringen av bostäder och nya stadsdelar. Genom att bygga för motion och idrott i kombination med skolor, kultur och näringsverksamhet skapar vi förutsättningar för dessa aspekter. Det vill vi vara med och skapa här tillsammans med Järfälla kommun.

Det säger Ola Serneke, VD på Serneke.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 850
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 25 - 110 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Prel. från 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

I skidspåret eller till Stockholm city - i Järfällas nya knutpunkt är "dä bar å åk".

Tänk dig att snöra på dig längdskidåkningspjäxorna i mitten av sommaren och gå till skidanläggningen och åka en runda. Närheten till skidanläggningen ger dig möjlighet att slipa på tiderna för Vasan eller bara ta ett skönt motionspass i spåret. I projektet Barkarby City kan du åka längdskidor året runt i en anläggning i världsklass, träna på gym eller utnyttja den blivande multihallen, träningsmöjligheterna är stora och varierade. Visionen är att skapa en idrottsgalleria med naturliga mötesplatser för de som bor, arbetar eller vistas i stadsdelen.

I dag kallas området för Veddesta men stadsdelen kommer att bli Barkarbys nav och kärna och därför har vi gett området namnet Barkarby City. För det är just där du är, i City. Här bor du i stadsmiljö med närhet till parkstråk och grönområden, restauranger och service och inte minst nära till kommunikation. Både pendeltåg, tunnelbana och buss kommer att bidra till att denna plats blir en knutpunkt, du tar dig lätt till arbetet eller centrala Stockholm men framför allt du tar dig lätt hem!

Planering och utformning av området pågår för fullt och försäljningen av bostäderna är planerad till 2020.

Johanna Bonthron

Sälj- och marknadsansvarig

Skicka e-post

Jag vill veta mer om Barkarby City!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Barkarby City via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting. 

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Johanna Bonthron

Sälj- och marknadsansvarig

Skicka e-post