Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Lynx


Storstadsliv på riktigt

 

Storstadsliv på riktigt

Med restauranger, caféer, butiker och kontor i samma byggnad som bostäderna ger Lynx känslan av ett riktigt stadsboende. Ett myllrande stadsliv som lever dygnet runt möter direkt utanför porten. Ingen annan stans i Göteborg blir densiteten av människor som både bor, arbetar, umgås och pluggar lika tät– och tack vare Karlastadens bilfria gator får människor ta plats utan konkurrens.

 

 

Nordens högsta granne

Strax öster om Lynx ligger Karlatornet som med sina 245 meter blir Nordens högsta byggnad. Här ligger bostäder, hotell, spa och en utsiktplats och Skybar på hisnande våning 69. Karlatornet sätter hela området på kartan och kommer med stor sannolikhet att locka både turister och övriga Göteborgare till Karlastaden.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 90
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 125 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. hösten 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

På första parkett

Lynx har ett frontläge i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. Huset får restauranger, caféer och butikslokaler i gatuplan, moderna kontor och däröver lägenheter på våning 7-17. Kvarteret har tre huskroppar som alla toppas med stora takterrasser med utsikt över älven, staden och myllret på gatorna nedanför. Under ligger garaget med plats för både bilar och cyklar, härifrån tar du enkelt hissen direkt upp till ditt våningsplan.

Lägenheterna planeras att släppas till försäljning under 2019. Anmäl ditt intresse för att få löpande information och en exklusiv förtur att välja lägenhet. Slutligt försäljningsmaterial, priser och planlösningar får du i samband med säljpremiären.

Jenny Björkman

Sälj- och Marknadskoordinator

Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

En plats där folk bor, äter, jobbar, umgås och shoppar

Karlastaden blir en helt ny, myllrande stadsdel på Lindholmen i Göteborg. Här ska bostäder och kontor varvas med butiker, restauranger, kulturcentrum, förskola och service. Bland annat. Ambitionen är att skapa en modern blandstad som lever dygnet runt. En plats folk gärna besöker från andra delar av Göteborg, Sverige och världen. Karlastaden och bostäderna i Karlatornet och Lynx utvecklas av Karlastaden Utveckling AB, ett Joint Venture mellan Serneke och NREP. Läs gärna mer om visionerna för den nya stadsdelen här >>