Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Lynx


Storstadsliv på riktigt

Bo i ett 17 våningar högt lodjur

Lynx betyder lodjur på latin. Och i det här lodjuret kan du bo.

Storstadsliv på riktigt

Med restauranger, caféer, butiker och kontor i samma byggnad som bostäderna ger Lynx känslan av ett riktigt stadsboende. Ett myllrande stadsliv som lever dygnet runt möter direkt utanför porten. Ingen annan stans i Göteborg blir densiteten av människor som både bor, arbetar, umgås och pluggar lika tät– och tack vare Karlastadens bilfria gator får människor ta plats utan konkurrens.

Nordens högsta granne

Strax öster om Lynx ligger Karlatornet som med sina 245 meter blir Nordens högsta byggnad. Här ligger bostäder, hotell, spa och en utsiktplats och Skybar på hisnande våning 69. Karlatornet sätter hela området på kartan och kommer med stor sannolikhet att locka både turister och övriga Göteborgare till Karlastaden.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 90
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 125 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

På frontrow i Karlastaden

Lynx har ett frontläge i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. Huset får restauranger, caféer och butikslokaler i gatuplan, moderna kontor och däröver lägenheter på våning 7-17. Kvarteret har tre huskroppar som alla toppas med stora takterrasser med utsikt över älven, staden och myllret på gatorna nedanför. Under ligger garaget med plats för både bilar och cyklar, härifrån tar du enkelt hissen direkt upp till ditt våningsplan.

Jenny Björkman

Sälj- och Marknadskoordinator

Skicka e-post

Jag är intresserad!

Lev storstadslivet i Lynx.

Obligatoriska fält
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
        Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

En plats där folk bor, äter, jobbar, umgås och shoppar

Karlastaden blir en helt ny, myllrande stadsdel på Lindholmen i Göteborg. Här ska bostäder och kontor varvas med butiker, restauranger, kulturcentrum, förskola och service. Bland annat. Ambitionen är att skapa en modern blandstad som lever dygnet runt. En plats folk gärna besöker från andra delar av Göteborg, Sverige och världen.

 

Mytologi och stjärnbilder

Namnen på Karlastadens byggnader är inspirerade av mytologi och stjärnbilder, precis som gatunamnen där stadsdelen byggs. Det här är Karlatornets grannar: Lynx, Auriga, Callisto, Virgo, Cassiopeja, Aries och Capella.