Bostäder Anmäl intresse

Karlatornet

1411


Upptäck Karlatornets lägenheter

Karlatornets bostäder släpps till försäljning i etapper. I bostadsväljaren kan du se pris samt planlösning på de lägenheter som är till salu just nu.

Se lägenheterna

Tänk hotell, fast hemma

Som boende i Karlatornet har du tillgång till flera faciliteter i byggnaden. Ta hissen direkt ner till hotellets gym och spa med relax, pool och bastu. Hissen kan du också ta till garaget under Karlastaden eller till våning 15 där den gemensamma terrassen finns. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. I tornet får till och med hunden sitt; välkommen till Karlatornets eget hundspa.

Pris: 5 200 000
Avgift: 0
Våning: 4
Boarea: 45
Antal rum: 2
Tillträde: November 2023

Unik studiolägenhet med ett öppningsbart glasparti med utsikt mot Radisson Blu och älven

En utpräglad studiolägenhet med karaktär på fjärde våningen. Denna tvåa har en generös walk-in closet som kan inredas som sovhörna. Den avskiljande väggen är i glas vilket i kombination med 3 meters takhöjd i kök/vardagsrum ger lägenheten ett rymligare och luftigare känsla än sina 45 kvadrat. Fönstren som går mellan golv och tak går att skjuta åt sidan. Som utsikt väntar Lindholmsallén, älven och Radisson Blu.

Väl tilltagen takhöjd
Alla lägenheter i Studio Apts. har en takhöjd på 3,0 m i kök/vardagsrum/sovrum. I hallen är takhöjden 2,75 m och 2,5 m i badrum/walk-in closet.

KARLATORNET STUDIO APTS.
Nästan markkontakt, men med tillgång till alla Karlatornets höjdpunkter. Materialen är av hög kvalitet och designen skapad av några av Sveriges främsta arkitekter. Bostaden upplåts med äganderätt - smidigt för dig som är företagare som fritt kan låna ut lägenheten till medarbetare eller kunder. För att göra livet ännu enklare finns full tillgång till Karlatornets service med städning och tvätt, självklart finns även möjlighet att beställa room-service från hotellet i samma byggnad. Köper du lägenheten som privatperson kan du göra bostaden till ditt eget drömhem, eller enkelt hyra ut den till någon annan när du vill.

Är du nyfiken på våra äganderätter Studio Apartments och vill veta mer är du välkommen att kontakta våra mäklare.

Camilla Johansson Cederlöf

Mäklare Karlatornet High Rise, Twisten och Skylevel
Ring 072-210 57 00
Skicka e-post

Marie Guregård

Mäklare Karlatornet High Rise, Twisten och Skylevel
Ring 072-200 75 70
Skicka e-post

Intresseanmälan

Vill du bo högst i Norden? Anmäl ditt intresse för mer information.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Camilla Johansson Cederlöf

Mäklare Karlatornet High Rise, Twisten och Skylevel
Ring 072-210 57 00
Skicka e-post

Marie Guregård

Mäklare Karlatornet High Rise, Twisten och Skylevel
Ring 072-200 75 70
Skicka e-post

Niklas Berntzon

Mäklare Karlatornet Penthouse
Ring 076-889 97 80
Skicka e-post