Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Karlatornet

1512


Karlatornet – i gott sällskap

Skidmore, Owings & Merrill som ritat Karlatornet ligger bakom några av världens högsta och mest spektakulära byggnader, t ex Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York. Den internationellt kända arkitektbyrån har vunnit fler utmärkelser än någon annan. 2014 vann de tillsammans med den danska arkitektbyrån Entasis tävlingen om vem som skulle få rita Karlatornet.

Juryns motivering
"Ett identitetsskapande förslag som tar ett smart helhetsgrepp om både skyskrapa och stadsmiljö. Förslaget integrerar närmiljön till en helhet som ger möjlighet till en levande stadsmiljö. Skyskrapans tydliga identitet ger karaktär och vitalitet till Lindholmen"

Karlatornet Skylevel

Skylevel är lägenheterna på våning 59-66 i Karlatornet. De ligger en nivå högre vad gäller storlek, kvalitet, material och service. Här finns en oöverträffad utsikt, möjlighet till extra tjänster från hotellet och utvalda, exklusiva lokaler. På Skylevel väntar ett boende av hög, internationell klass.

Läs mer om Skylevel och se lediga lägenheter >>

Pris: 5 250 000
Avgift: 5 067
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 5
Boarea: 73
Antal rum: 3
Tillträde: 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Sydvästläge på våning 5

Tre rum och kök i skönt hörnläge mot sydväst. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och stort master-sovrum med en hel förvaringsvägg. Här bor du i en toppmodern lägenhet med tillgång till ett unikt serviceutbud från hotellet - beställ room service direkt hem till lägenheten, nyttja gymmet eller boka städning. Utanför väntar butiker och restauranger i Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel.

Karlatornet blir med sina 245 meter Nordens högsta byggnad. De 584 lägenheterna fördelas över 73 våningar och utgår från ett modernt helhetstänk där funktion, material och utsikt är självklara och viktiga delar. Materialen av hög klass, alla fönster sträcker sig från golv till tak och bostaden värms upp med genomgående golvvärme.

I månadsavgiften ingår:
- Värme
- 2 boendekort som ger kostnadsfri tillgång till gym
- Fritt nyttjande av lobby med bemannad reception och post/paketrum
- Fritt nyttjande av takterrass med anslutande kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, kylrum samt skötselrum för hunden
- Medlemskap i gemensam bilpool
- Möjlighet att nyttja hotellets servicetjänster mot avgift
- Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift

Camilla Johansson

Fastighetsmäklare
Ring 072-210 57 00
Skicka e-post

Marie Guregård

Fastighetsmäklare
Ring 072-200 75 70
Skicka e-post
Visning: 14/8 17:00    Adress: Karlatornet Showroom, Karlavagnsgatan 5, Lindholmen. Bil: Sväng in från Polstjärnegatan 4. Anmälan till: camilla.johansson@nytthem.se

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Jag är intresserad!

Vill du bo i Nordens högsta byggnad, i en stadsdel som aldrig sover?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
        Privacy Policy and Terms of Service apply.