Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Karlatornet

1712


Karlatornet – i gott sällskap

Skidmore, Owings & Merrill som ritat Karlatornet ligger bakom några av världens högsta och mest spektakulära byggnader, t ex Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York. Den internationellt kända arkitektbyrån har vunnit fler utmärkelser än någon annan. 2014 vann de tillsammans med den danska arkitektbyrån Entasis tävlingen om vem som skulle få rita Karlatornet.

Juryns motivering
"Ett identitetsskapande förslag som tar ett smart helhetsgrepp om både skyskrapa och stadsmiljö. Förslaget integrerar närmiljön till en helhet som ger möjlighet till en levande stadsmiljö. Skyskrapans tydliga identitet ger karaktär och vitalitet till Lindholmen"

Tänk hotell, fast hemma

Som boende i Karlatornet kommer du ha tillgång till ett unikt serviceutbud. Beställ room service direkt hem till lägenheten – perfekt för en middag efter en lång dag eller brunch efter en lång natt. Det kommer också finnas möjlighet att beställa städning och tvättning, eller ta hissen direkt till gym och spa med relax, pool och bastu.

Pris: 5 345 000
Avgift: 5 067
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 7
Boarea: 73
Antal rum: 3
Tillträde: 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

3:a i sydvästläge

Välkommen till en välplanerad hörnlägenhet om tre rum och kök i sydvästläge. Bostaden ligger på våning 7, har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och stort master sovrum med en hel förvaringsvägg. Köket kommer från HTH och har en varmgrå kulör, helintegrerade vitvaror och en bänkskiva i ljus kvartskomposit.

Här bor du i en toppmodern lägenhet med tillgång till ett unikt serviceutbud från hotellet - beställ room service direkt hem till lägenheten, nyttja gymmet eller boka städning. Materialen är av hög klass och arkitekterna har maximerat utsikten från varje rum - alla fönster sträcker sig från golv till tak och bostaden värms upp med genomgående golvvärme. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Nedanför väntar butiker och restauranger i Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel.

Ingår i månadsavgiften
- Värme
- Fri tillgång till gym på våning 2 i Karlatornet
- Lobby med bemannad reception
- Tillgång till takterrass med trädgård och möjlighet till aktiviteter, umgänge och avkoppling
- Tillgång till bokningsbart kök och lokal i anslutning till takterrassen, film/aktivitetsrum, kylrum, post- och paketrum samt skötselrum för hunden
- Medlemskap i bilpool

Tilläggstjänster
- Möjlighet att nyttja hotellets servicetjänster
- Tillgång till hotellets spa med relax, pool och bastu
- Bokning av behandlingar i hotellets spa
- Parkeringsplats, tilldelas via kösystem

Marie Guregård

Fastighetsmäklare
Ring 072-200 75 70
Skicka e-post

Camilla Johansson - Cederlöf

Fastighetsmäklare
Ring 072-210 57 00
Skicka e-post

Intresseanmälan

Vill du bo i Nordens högsta byggnad?

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Marie Guregård

Fastighetsmäklare
Ring 072-200 75 70
Skicka e-post

Camilla Johansson - Cederlöf

Fastighetsmäklare
Ring 072-210 57 00
Skicka e-post