Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Knytkalaset


Bostadsrätter med sköna gröna lösningar

Nyproducerade bostadsrätter i Malmö

"En form av gemensamt vardagsrum där alla kan få plats och mötas." Sean Kelly är projektutvecklare. Som nybliven förälder är han både personligt och professionellt engagerad i att skapa ett hållbart boende i Malmö som ska hålla för framtida generationer. 

Sköna gröna lösningar gör Sege Park till Malmös nya "neighbourhood hub".

I Sege Park bor du i en Neighborhood Hub, där du lever, odlar och delar grönt med Green Share.

Trampa till Malmö centrum

Om du bor i Sege Park får du möjligheter att dela. Både cykel- och bilpooler planeras. Hoppa på en modern elcykel eller trampa för egen maskin - du väljer själv. Hursomhelst är du snart framme vid centrum. Men ta på dig hjälmen, vi vill såklart att du välbehållen kommer tillbaka hem till din lägenhet i Knytkalaset.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 44
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 39 - 85 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Hösten/Vintern 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Ett nytt hem – men också en ny vän.

Vad uppnås med bostäderna i Sege Park? Ett enkelt och smart boende med ett litet fotavtryck på planeten. Men det handlar inte om att återskapa ett kollektiv likt dem på 70-talets glansdagar. Här finns solceller, gemensam odling och klimatsmart energiförbrukning. Det ska vara lätt att låna en slagborr eller cykel från föreningen. Om du behöver bil kan du boka en från bilpoolen.

För visst vore det skönt om din lägenhet kunde tänka själv ibland, nästan som en kompis?

Bostadsrätterna i Sege Park utvecklas där Östra sjukhuset byggdes på 1930-talet. De flesta av de vackra byggnaderna och den karakteristiska parkmiljön står fortfarande kvar från tiden då det bedrevs vård. Då ansågs en vacker naturmiljö vara positiv för nerverna och därför lades det mycket energi på att göra den så behaglig och harmonisk som möjligt. Med andra ord – Sege Park är totally perfect för picknick och promenader.

Mathilde Papapanagiotou

Sälj-och Marknadskoordinator

Ring 070 - 086 51 08
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse till Knytkalaset i Sege Park. Det betyder att du får uppdateringar om projektet via din mail. Du förbinder dig inte till någonting.

 
Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Bostadsrätter med IQ utöver det vanliga

För att ta vara på alla lärdomar ett projekt som Knytkalaset ger, har Serneke startat ett forsknings- och studieprojekt i samarbete med Institutionen för Byggvetenskaper vid Lunds tekniska Högskola.

Mathilde Papapanagiotou

Sälj-och Marknadskoordinator

Ring 070 - 086 51 08
Skicka e-post