Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Knytkalaset


Delad glädje

Fullbokat i det gröna!

Det är klart att man vill vara knytkalasare. Därför är alla lägenheter fullbokade och det finns inga bostäder till salu just nu. Är du nyfiken på vad som händer i området så kan du läsa mer på Knytkalasets blogg.

 

Odla, dela & låna

Knytkalaset kommer självklart ha solceller på taket, gemensamma odlingsmöjligheter och klimatsmart energiförbrukning. Det ska vara lätt att låna en slagborr eller cykel från föreningen. Och om du behöver bil kan du boka en från bilpoolen.

Ett boende som inte liknar något annat

”Knytkalaset ligger precis i kanten av området och har parken hela vägen inpå. Lite för sig men ändå nära torget, som vi hoppas blir ett stadstorg med liv och rörelse.”

JOAKIM KAMINSKY, ARKITEKT KJELLGREN KAMINSKY

Pris: 1 250 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 2 705 - 4 724 kr
Bostäder: 44
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 39 - 85 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Hösten/Vintern 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Dela utsikt och morgonsol. Parkpromenad och joggingtur. Odlingslådor och lugn. Och kanske bil och bakform.

I Sege park blommar redan buskarna, gräsmattor breder ut sig med plats för picknickfilten och utanför Knytkalaset står en ståtlig kastanjeallé. Här bor du bland kulturhistoriska byggnader med en nätt cykeltur till stan. Där delningsekonomi och framtidens boendelösningar genomsyrar området. Med torget utanför och en hubb där du kan dela allt från cyklar till verktyg med grannen. För att vardagen ska vara lättare. Och roligare. Välkommen till Knytkalaset i Sege Park.

Lägenheternas planlösningar är flexibla så att du kan förändra och anpassa ditt boende. I treorna och fyrorna kan du välja bort en vägg och göra vardagsrummet ännu större. 44 smarta lägenheter, i ett område som ska bli Malmös skyltfönster för hållbar utveckling med Neighbourhood sharing i fokus.

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån

Ring 070-857 28 28
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

En intresseanmälan betyder att du får uppdateringar om Knytkalaset via din mail.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy