Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Knytkalaset


Delad glädje

Nyproducerade bostadsrätter i Malmö

Sege Park utvecklas till stadens mest hållbara område och framtidens mest moderna boendelösningar. Med allt från öppen dagvattenhantering, lokala energikällor, smart elnät och självförsörjande gatubelysning tillsammans med återbrukstation, växthus och cykelpool.

 

Digitala visningar

Låt mäklarna guida dig runt i bostäderna och i Sege Parks gröna neighbourhood.

Anmäl dig till en digital visning >>

Ett boende som inte liknar något annat

”Knytkalaset ligger precis i kanten av området och har parken hela vägen inpå. Lite för sig men ändå nära torget, som vi hoppas blir ett stadstorg med liv och rörelse.”

JOAKIM KAMINSKY, ARKITEKT KJELLGREN KAMINSKY

Pris: 1 250 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 2 705 - 4 724 kr
Bostäder: 44
Lediga bostäder: 6
Typ: Lägenhet
Boarea: 39 - 85 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Hösten/Vintern 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Dela utsikt och morgonsol. Parkpromenad och joggingtur. Odlingslådor och lugn. Och kanske bil och bakform.

I Sege park blommar redan buskarna, gräsmattor breder ut sig med plats för picknickfilten och utanför Knytkalaset står en ståtlig kastanjeallé. Här bor du bland kulturhistoriska byggnader med en nätt cykeltur till stan. Där delningsekonomi och framtidens boendelösningar genomsyrar området. Med torget utanför och en hubb där du kan dela allt från cyklar till verktyg med grannen. För att vardagen ska vara lättare. Och roligare. Välkommen till Knytkalaset i Sege Park.

Lägenheternas planlösningar är flexibla så att du kan förändra och anpassa ditt boende. I treorna och fyrorna kan du välja bort en vägg och göra vardagsrummet ännu större. 44 smarta lägenheter, i ett område som ska bli Malmös skyltfönster för hållbar utveckling med Neighbourhood sharing i fokus.

Knytkalaset kommer självklart ha solceller på taket, gemensamma odlingsmöjligheter och klimatsmart energiförbrukning. Det ska vara lätt att låna en slagborr eller cykel från föreningen. Och om du behöver bil kan du boka en från bilpoolen.

Digital visning
Gå på visning utan att lämna hemmets vrå. Boka en digital visning med Knytkalasets mäklare här >> Om du hellre vill bli kontaktad av mäklarna, anmäl intresse så hör de av sig. 

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån
Ring 070-857 28 28
Skicka e-post

Johanna Flodell

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån
Ring 073-507 70 74
Skicka e-post
Visning: 19/4 17:00    Adress: Digital live-visning! Anmäl dig på www.fastighetsbyran.com/knytkalaset *** Vårt arbete med att utveckla bostäder och tänka nytt fortsätter som vanligt, samtidigt som vi självklart följer myndigheternas rekommendationer kring hanteringen av Covid-19. Därför kommer du inte att träffa på någon Serneke-anställd eller mäklare som har varit i ett riskområde under de senaste 14 dagarna, eller som uppvisar sjukdomssymtom av något slag. Vi ser också till att hålla ett lågt antal personer i samma lokal, vi håller avstånd och undviker närkontakt. Ett ”lufthej” räcker bra som hälsning. Om du inte vill gå på en öppen visning är du alltid välkommen att kontakta mäklaren för ett enskilt samtal eller möte. Om du känner av några som helst symptom eller har varit i något smittområde under den senaste tiden vill vi att du visar hänsyn och stannar hemma. Kontakta oss så löser vi det på bästa sätt.

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse till Knytkalaset i Sege Park. Det betyder att du får uppdateringar om projektet via din mail. Du förbinder dig inte till någonting.

 
Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy