Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Sege Park


Bostadsrätter med sköna gröna lösningar

Nyproducerade bostadsrätter i Malmö

"En form av gemensamt vardagsrum där alla kan få plats och mötas." Sean Kelly är projektutvecklare. Som nybliven förälder är han både personligt och professionellt engagerad i att skapa ett hållbart boende i Malmö som ska hålla för framtida generationer. 

Sköna gröna lösningar gör Sege Park till Malmös nya "neighbourhood hub".

I Sege Park skapar vi ett grönt boende som inte liknar något annat. En Neighborhood Hub, där du lever, odlar, delar grönt med Green Share, umgås och njuter av livet i en naturnära och klimatsmart lägenhet.

Ett par tramptag från centrum

Om du bor i Sege Park får du möjligheter att dela - både cykel- och bilpooler planeras. Hoppa på en modern elcykel eller trampa för egen maskin - du väljer själv. Hursomhelst är du snart framme vid centrum. Men ta på dig hjälmen, vi vill såklart att du välbehållen kommer tillbaka hem till din lägenhet i Sege Park!

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 150
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 20 - 120 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Hösten/Vintern 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Ett nytt hem – men också en ny vän.

Visst vore det skönt om din lägenhet kunde tänka själv ibland, nästan som en kompis? I Malmö kommer vi bygga 150 nya och smarta bostäder som gör det smidigare att leva. Dessutom bara ett par trampag från centrum. 

Bostadsrätterna i Sege Park utvecklas där Östra sjukhuset byggdes på 1930-talet och de flesta av de vackra byggnaderna och den karakteristiska parkmiljön står fortfarande kvar från tiden då det bedrevs vård. Då ansågs en vacker naturmiljö vara positiv för nerverna och därför lades det mycket energi på att göra den så behaglig och harmonisk som möjligt. Med andra ord – Sege Park är totally perfect för picknick och promenader.

Vad vill vi uppnå med bostäderna i Sege Park? Ett enkelt och smart boende med ett litet fotavtryck på planeten. Men det handlar inte om att återskapa ett kollektiv likt de som fanns under 70-talets glansdagar. Att i stadsmiljö bygga för solceller, gemensam odling och klimatsmart energiförbrukning gör bostadsrätterna unika i sitt slag. Det ska vara lätt att låna en slagborr eller cykel från föreningen. Om du behöver bil kan du boka en från bilpoolen.

Mathilde Papapanagiotou

Sälj-och Marknadskoordinator

Ring 070 - 086 51 08
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo grönt och skönt i Sege Park, Malmö.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Bostadsrätter med IQ utöver det vanliga

"Vi satsar till hundra procent på att utveckla ett hållbart boende. Självklart nyttjar vi den senaste tekniken för att skapa ett smart hem." 

För att ta vara på alla lärdomar ett projekt som Sege Park ger, har Serneke Bostad startat ett forsknings- och studieprojekt i samarbete med Institutionen för Byggvetenskaper vid Lunds tekniska Högskola. Bland de möjliga forsknings- och studieprojekt som lyfts fram finns bland annat studier av hur de nya innovativa energilösningarna förverkligas.

Mathilde Papapanagiotou

Sälj-och Marknadskoordinator

Ring 070 - 086 51 08
Skicka e-post