Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Maria Station


I full tillväxt

För vem vill inte bo i närheten till träd och andra gröna organismer? I Mariastaden möter du den andra sidan av Helsingborg. Det nya, det som inte präglas av havet, men det finns ändå där. Här kan du istället ta en löprunda i kohagen. Om du tycker naturen är överskattat så är pendlingsmöjligheterna in till city mycket goda. Och ännu bättre ska det bli i takt med att området utvecklas! 

Hoppa på pendeln!

Från Maria Station når du Knutpunkten (Helsingborg Central) på sex minuter med Pågatåg. Det går även buss till centrala Helsingborg (Knutpunkten) för vidare färd till resten av Skåne och Sverige eller Danmark och världen. Du cyklar enkelt och säkert på cykelvägarna. Med bil når du snabbt motorvägarna E6 och E4.

Köp mjölk på vägen hem från dagis

I takt med att området kring Mariastaden växer utökas också utbudet av service i kvarteren. Idag kilar du snabbt iväg till mataffären, vårdcentralen eller apoteket och här etableras också allt fler restauranger, kaféer och mindre butiker. Här finns flera förskolor och grundskolor från förskoleklass och upp till klass 9. Dessa drivs i såväl kommunal som privat regi. 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 140
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 45 - 90 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: prel. 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Är Maria Station ditt nästa stopp?

I Mariastaden, Helsingborg skapar Serneke 140 bostadsrättslägenheter. Med småskaliga gårdshus och odlingar är kvarteret utformat för att miljöpåverkan ska bli så liten som möjligt. Bland annat kommer byggnaderna förses med solceller, odlingslådor, dagvattenförsörjning och låd- och elcykelpool. Planen är att de 140 bostäderna fördelas på fyra hus med ett underjordiskt garage.

I hemmakvarteren kring Mariastaden finns en mulitarena, utegym, träningscenter, fantastiskt fina lekplatser och stora grönområden dvs alla förutsättningar för en aktiv fritid. Men det finns mer, alldeles intill ligger Pålsjö skog med löparspår och vandringsleder längs stigar och raviner för den vågade. 

Helsingborg city ligger på ett perfekt cykelavstånd på säkra cykelvägar, cirka 5 kilometer bort. Dessutom finns möjligheten att ta vägen förbi havet 10 minuter härifrån där du själv avgör om det blir ett dopp eller inte, bad och bastu erbjuds året om. Via promenadstråk och uteserveringar hittar du också den vägen in till citykärnan.

Nästa stopp, Maria Station. Och här kan du bo. Planerad inflytt för den första etappen är 2022/2023. Anmäl intresse för att hålla dig uppdaterad om projektet!

Maria Ekberg

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 06
Skicka e-post

Håll mig uppdaterad om Maria Station!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Maria Station via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Maria Ekberg

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 06
Skicka e-post