Anmäl intresse

VéloCity etapp 1


Låt livet rulla

Säljstartat!

Anmäl intresse för att inte missa chansen att norpa en lägenhet i VéloCity. 

  1. Klicka dig in på den lägenhet som du är intresserad av. Listan med lediga bostäder finns längre ned på sidan. I bostadsväljaren kan du se vilket läget i huset och läsa mer om varje lägenhet. 
  2. Fyll i intresseformuläret som är kopplad till bostadsrätten. Du kan anmäla intresse till flera olika bostadsrätter, genom att fylla i formuläret på respektive bostadsrätt.
  3. Mäklarna Linus Blixt och Stellan Kjellsson kontaktar dig för mer information.

Enkelhet är det nya lyxiga

Har du funderat på hur mycket tid vi lägger på våra ägodelar? Vi har skapat bostäder för ett enklare liv där det finns större möjligheter att hyra, låna i Tingoteket och reparera. Det tror vi är framtidens lyxigaste livsstil!

Bo i ett område i ständig framåtrörelse

Här samsas klassiska tegelhus från 1920-talet med nyare villor och flerfamiljshus, radhus och parhus. Att kvarteren har ritats av olika arkitekter, ger stadsdelen en varierad och spännande bebyggelse. Läget gör att det är enkelt att följa dagshumöret. Här är det bara att sätta sig i bilen och susa ut på 111:an, mot upplevelser vid hav och skog eller kila ner till stationen 3 minuter bort, om man hellre är på jakt efter stadspuls och kontinent.

Pris: 995 000 - 2 595 000 kr
Avgift: 2 531 - 4 945 kr
Bostäder: 35
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 35 - 88 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Våren 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp, växla ner eller stanna hemma

Bor du i de nybyggda lägenheterna i VéloCity är du bara några tramptag bort från stadslivet, eller 6 minuter med tåg för att vara exakt. Här kan du växla upp i tempo och bo i Helsingborgs pedalvänligaste bostadsrätter. Men lika snabbt kan du också växla ner och ta en skogspromenad eller ett dopp i havet.

De fyra tegelhusen byggs i en lummig miljö, intill en gård. Grilla (med) grannen? Det kan du göra på den öppna gårdsplanen. Innanför de fyra huskropparna finns utrymme för latmaskens lata dagar eller spännande projekt för den som har myror i benen och gillar att greja. Här finns ett ”Tingotek” där du kan låna verktyg och en cykelverkstad. Taken är täckta av solceller och balkongerna är rymliga. Cykelpool och bilpool planeras självklart också. Allt för att du ska kunna leva ett så enkelt liv som möjligt.

Planerad inflytt för bostäderna i den första etappen är 2022/2023. Försäljning pågår!

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Linus Blixt

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 437 11 40
Skicka e-post

Håll mig uppdaterad om VéloCity!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om VéloCity via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy