Anmäl intresse

VéloCity etapp 2


Livet rullar på

Försäljning pågår!

Anmäl intresse för att inte missa chansen att norpa en lägenhet i VéloCity. 

  1. Klicka dig in på den lägenhet som du är intresserad av. Listan med lediga bostäder finns längre ned på sidan. I bostadsväljaren kan du se vilket läget i huset och läsa mer om varje lägenhet. 
  2. Fyll i intresseformuläret som är kopplad till bostadsrätten. Du kan anmäla intresse till flera olika bostadsrätter, genom att fylla i formuläret på respektive bostadsrätt.
  3. Mäklarna Linus Blixt och Stellan Kjellsson kontaktar dig för mer information.

Enkelhet stavas tingotek

Att äga eller inte äga, det är frågan. I VéloCity blir livet lite smidigare. Här kan du hyra saker som ägs gemensamt av bostadsrättsföreningen, låna i Tingoteket och reparera cykeln i verkstaden. Lyxigt!

En aerodynamisk position i vardagen

Läget i Mariastaden gör att det är enkelt att följa dagshumöret. Cykla till Pålsjö skog eller sätt dig i bilen och susa ut på 111:an, mot upplevelser vid hav och skog. Eller kila ner till stationen 3 minuter bort, om du hellre vill rulla mot stadspuls och kontinent.

Pris: 1 095 000 - 2 650 000 kr
Avgift: 2 490 - 4 920 kr
Bostäder: 36
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 35 - 89 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. hösten 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp i VéloCity

Försovit dig? På med kaffekokaren som drivs av energi från takets solceller, in i den energisnåla duschen och hoppa på cykeln från bostadsrättsföreningens cykelpool. Att spurta in till Helsingborgs stadskärna gör du på ett kick, eller så hoppar du på pendeltåget vid Maria station som tar dig till Helsingborgs central på sex minuter. Morgontrött eller inte. I VéloCity är det enkelt med (cykel)logistiken.

Lägenheterna i etapp två av Tour de VéloCity släpps 2021. Här är det inte Frankrikes vidunderliga natur (mellan Perros-Guirec och Mûr-de-Bretagne Guerlédan) som du passerar när du cyklar till centrala Helsingborg eller till stranden för ett dopp i havet. Men det är något minst lika bra. Det är Mariastadens åkrar, ängar och lövskog. Och Helsingborgs stadskärna - som inte går av för hackor.

Fyra tegelhus skapar ett helt nytt kvarter. Lägenheterna är designade med öppna kök och fönster som ger rejält med ljus. Balkongerna? De är stora och här finns det gott om plats för möblemang. Grillar gör du på innergården där det också finns utrymme för den som föredrar en omgång Uno på picknickfilten.

Planerad inflytt för bostäderna i den andra etappen är 2023.

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Linus Blixt

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 437 11 40
Skicka e-post

Jag vill veta mer om VéloCity 2

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om VéloCitys andra etapp via mail.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy