Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

VéloCity 2

1-1404


Enkelhet stavas tingotek

Att äga eller inte äga, det är frågan. I VéloCity blir livet lite smidigare. Här kan du hyra saker som ägs gemensamt av bostadsrättsföreningen, låna i Tingoteket och reparera cykeln i verkstaden. Lyxigt!

En aerodynamisk position i vardagen

Läget i Mariastaden gör att det är enkelt att följa dagshumöret. Cykla till Pålsjö skog eller sätt dig i bilen och susa ut på 111:an, mot upplevelser vid hav och skog. Eller kila ner till stationen 3 minuter bort, om du hellre vill rulla mot stadspuls och kontinent.

Pris: 1 495 000
Avgift: 2 971
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 5
Boarea: 46
Antal rum: 2
Tillträde: Prel. hösten 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp i VéloCity

Vill du ha ett boende som du bara kan flytta rakt in i? Då har du nu något att längta till - en nyproducerad tvåa med närhet till allt du behöver! Tack vare en öppen planlösning och bra ljusinsläpp får du ett fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. Ett snyggt golv och vitmålade väggar blir starten för att göra hemmet till ditt. Och glöm inte att titta igenom alla våra inredningsval som finns, för att du ska få det boende som du vill ha.

Den härliga balkongen når du från köket och är en skön plats för att dricka bubbel en varm sommarkväll. Badrummet är smakfullt inrett med klinkergolv och kakel på väggarna, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Extra bekvämt med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Inga fler tidsbokningar i tvättstuga.

Som boende i Mariastaden har du fördelar som närheten till tågstation, universitet, affärer och natur. Det går snabbt att förflytta sig in till centrum med cykel, tåg, bil eller buss. Ska du börja studera på Campus eller i Malmö/Lund, är detta boende rätt för dig. Från Maria station tar dig lätt och smidigt till universiteten.

Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Louise Scholander

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 766 67 36
Skicka e-post

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Jag vill veta mer om VéloCity 2

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om VéloCitys andra etapp via mail.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Louise Scholander

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 766 67 36
Skicka e-post

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post