Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

VéloCity


Låt livet rulla

VéloCity - nybyggda lägenheter i Mariastaden

För vem vill inte bo i närheten till träd och andra gröna organismer? I Mariastaden möter du den andra sidan av Helsingborg. Det nya, det som inte präglas av havet, men det finns ändå där. Här kan du istället ta en löprunda i kohagen. Om du tycker naturen är överskattad så är pendlingsmöjligheterna in till city mycket goda. Och ännu bättre ska det bli i takt med att området utvecklas! 

Enkelhet är det nya lyxiga

Har du funderat på hur mycket tid vi lägger på våra ägodelar? Vi har skapat bostäder för ett enklare liv där det finns större möjligheter att hyra, låna i Tingoteket och reparera. Det tror vi är framtidens lyxigaste livsstil!

Bo i ett område i ständig framåtrörelse

Här samsas klassiska tegelhus från 1920-talet med nyare villor och flerfamiljshus, radhus och parhus. Att kvarteren har ritats av olika arkitekter, ger stadsdelen en varierad och spännande bebyggelse. Läget gör att det är enkelt att följa dagshumöret. Här är det bara att sätta sig i bilen och susa ut på 111:an, mot upplevelser vid hav och skog eller kila ner till stationen 3 minuter bort, om man hellre är på jakt efter stadspuls och kontinent.

Pris: 995 000 - 2 595 000 kr
Avgift: 2 531 - 4 945 kr
Bostäder: 35
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 35 - 88 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. höst/vinter 2022/2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp, växla ner eller stanna hemma

Bor du i de nybyggda lägenheterna i VéloCity är du bara några tramptag bort från stadslivet, eller 6 minuter med tåg för att vara exakt. Här kan du växla upp i tempo och bo i Helsingborgs pedalvänligaste bostadsrätter. Men lika snabbt kan du också växla ner och ta en skogspromenad eller ett dopp i havet.

De fyra tegelhusen byggs i en lummig miljö, intill en gård. Grilla (med) grannen? Det kan du göra på den öppna gårdsplanen. Innanför de fyra huskropparna finns utrymme för latmaskens lata dagar eller spännande projekt för den som har myror i benen och gillar att greja. Här finns ett ”Tingotek” där du kan låna verktyg och en cykelverkstad. Taken är täckta av solceller och balkongerna är rymliga. Cykelpool och bilpool planeras självklart också. Allt för att du ska kunna leva ett så enkelt liv som möjligt.

Planerad inflytt för bostäderna i den första etappen är 2022/2023. Anmäl intresse för att hålla dig uppdaterad.

Louise Scholander

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 766 67 36
Skicka e-post

Linus Blixt

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 437 11 40
Skicka e-post

Håll mig uppdaterad om VéloCity!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om VéloCity via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Köp mjölk på väg hem från dagis

I takt med att området kring Mariastaden växer utökas också utbudet av service i kvarteren. Idag kilar du snabbt iväg till mataffären, vårdcentralen eller apoteket och här etableras också allt fler restauranger, kaféer och mindre butiker. Här finns flera förskolor och grundskolor från förskoleklass och upp till klass 9. Dessa drivs i såväl kommunal som privat regi. 

Hoppa på tåget!

Från Maria Station når du Knutpunkten (Helsingborg Central) på sex minuter med Pågatåg. Det går även buss till centrala Helsingborg (Knutpunkten) för vidare färd till resten av Skåne och Sverige eller Danmark och världen. Du cyklar enkelt och säkert på cykelvägarna. Med bil når du snabbt motorvägarna E6 och E4.

Louise Scholander

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 766 67 36
Skicka e-post

Linus Blixt

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 437 11 40
Skicka e-post