Anmäl intresse

Kv. Morgonrock


Flirta med villakänslan

En privat plié. Eller spaljé.

Med trädgårdsyta både på framsida och baksida har du möjlighet att välja. Ena dagen kanske du vill dricka kaffe på framsidan och heja på grannarna som går förbi. En annan dag väljer du att skona grannarna från synen av dig när du iklädd trikåer gör balettövningar på baksidan.  

Hav och stad = hygge

Halmstads centralstation är en 10 minuters bilresa bort. Självklart går det bra att ta cykeln också. Och Tylösand? 11 minuter med cykel. Kitesurfing nästa!

 

Att bo i Halmstad >>

Pris: 4 700 000 - 5 500 000 kr
Avgift: 0 kr
Bostäder: 18
Lediga bostäder: 0
Typ: Radhus/kedjehus
Boarea: 114 kvm
Antal rum: 5 st
Tillträde: Januari 2023
Upplåtelseform: Äganderätt

Unna dig ett radhus i Halmstad

Du kanske redan har levt villalivet och är trött på alla bestyr, men inte redo för att knöka in alla dina grejer och ägodelar i en lägenhet. Du kanske inte vill bo mitt i Halmstad, men ändå med bara 25 minuter på cykel till centralen. Du kanske precis har fått trillingar och i framtiden behöver var och en ett eget rum. Välkommen hem till Kv. Morgonrock i Ranagård. Helt nya radhus med äganderätt.

Radhusen får stora glaspartier med en stilren fasad i sandgrått trä. På din egen tomt kan du leka och odla kryddor. Här finns uteplats och möjlighet att göra ett enklare utekök. Kanske lite basilika till den hemmagjorda peston? Det finns också förråd för grill och eventuella metspön. Parkeringsplatser finns precis utanför din dörr. Du hinner med andra ord knappt fälla upp paraplyet när du ska ta dig från ytterdörren till bilen en regnig dag. Om du inte cyklar förstås. Varje bostad får också ett rejält cykeltak med plats för upp till fem cyklar. Här är det enkelt och tryggt att cykla till fotbollen, arbetet eller till stranden. I Kv. Morgonrock är utemiljön lika viktig som insidans smarta planlösningar. Mer fokus på skoj, och färre "att göra"-listor.

Om du funderar på att köpa villa, men är inte sugen på trädklippning eller renoveringar så är ett nyproducerat radhus perfekt. Det är bara att flytta in – och redan innan inflyttning har du valt hur ditt kök och badrum ska se ut. I Kv. Morgonrock kan du flirta med villakänsla utan en massa måsten. Glöm lövsugen.

Kv. Morgonrock är slutsålt. Inflyttningen skedde under vintern 2023.

Anmäl intresse!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Kv. Morgonrock via din mail.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Vilket läge!

Alla har säkert hört uttrycket “location, location, location “ när det kommer till att välja boende. Kv. Morgonrock klickar alla boxar. Oavsett om du måste storhandla, behöver en god glass eller vill spela padel så behöver du inte sitta stressad i bilen vid ännu ett rödljus. Några kilome­ter bort hittar du handelsområdet Flygstaden med allt vad du kan tänkas behöva på daglig basis.