12 jul, 2021 / Kv. Morgonrock, Mäklarhuset

Kv. Morgonrocks mäklare

De sandgrå radhusen i Kv. Morgonrock tar form och det är nu bestämt! Ja både namnet och att det blir Mäklarhuset i Halmstad som blir vår samarbetspartner i Ranagård. Henrik, Tommy och Emil närmre bestämt. Det är uppvuxna i Halmstad och har stark anknytning till staden och kan det där med bostäder. Deras firma och tillvägagångssätt sticker ut och de Tänker Nytt. Precis som Serneke.

 

Tre snabba till Henrik, Tommy & Emil:

Varför bor ni i Halmstad?
Halmstad har allt man behöver, storstad i ett litet format och samtidigt nära till större städer om/när lusten faller på, Göteborg, Köpenhamn osv. Men framför allt närheten till havet och Sveriges bästa stränder.

Vad tror ni att köparna kommer uppskatta mest med Kv. Morgonrock?
En makalös boendemiljö med moderna, kvadratsmarta snygga hus med allt inom räckhåll, service, naturen, havet och stränderna. Ett bekymmersfritt boende med allt som nyproduktion kan erbjuda. Att få vara med och skapa sitt eget drömhus genom att man kan välja tillval. Smidig process och trygghet med fast pris, slippa budgivning och en stark aktör på marknaden som håller vad de lovar.                  

Morgonrock - sliten frotté eller krispigt linne?
Då vi är tre mjukisar med hjärtat på rätta stället så är svaret givet, frotté fast den behöver ju för den skull inte vara sliten. :-)

 

Läs mer om Kv. Morgonrock i Ranagård här >>