Anmäl intresse

Kajkanten

121


121

Det är hemvändarläge för dig som vill sälja villan

Vi tror att du som flyttar hit har förstått en del om livet. Som att lyckan kommer och går, men att en egen badbrygga och bastu gör att den visar sig oftare. Och att många av Sveriges bästa naturupplevelser hittas i Hälsingland. Vi tror att du vill kunna få plats med både tomatodlingar och vänner på balkongen. Att du uppskattar ett bra fixrum för cykelvård, skidvalla eller eget pyssel men att du är klar med stora renoveringsprojekt. Redo för ett härligare hemmaliv i Hudiksvall. Det tror vi att du är.

Arkitektur på kanten

Det är i mötet mellan hav och land, dåtid och nutid som Kajkanten formar sin identitet. Hamnindustrin som tidigare präglat platsen hyllas i arkitekturen. Samtidigt är det ett otvivelaktigt modernt kvarter som nu tar plats på Kattvikskajen.

Rationell enkelhet präglar fasaderna som får ett ytskikt av puts och trä medan områdets industrihistoria speglas i de stora, spröjsade fönsterpartierna. Mjuka jordtoner ger diskreta kontraster. Helhetsintrycket blir både lugnt och varierat.

Pris: 1 395 000
Avgift: 3 414
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 1
Boarea: 32
Antal rum: 1
Tillträde: Vår/Höst 2025
Upplåtelseform: Bostadsrätt

En etta med sovalkov och uteplats i söderläge

Det här är lägenheten för dig som gillar att lapa sol på sommaren och basta på vintern. Med solig uteplats mot söder och några få barfotasteg fram till bastun finns här alla möjligheter för den som vill växla mellan naturelementen! En het bastu passar bra med ett svalt dopp i havet — vilken tur att badbrygga ligger alldeles intill!

Kan man kombinera kök, vardagsrum och sovrum? Javisst, i den här lägenheten går det alldeles utmärkt. Det ryms mer än vad man tror på 32 m². Vad sägs om ett fullt utrustat kök, matbord för flera och en soffa med soffbord? Och då finns det ändå plats för en säng i lägenhetens alkov som är möjlig att avskärma med industriglasvägg. Med fullt utrustat kök har du allt som behövs för att laga till en festmåltid eller sno ihop en frukost. Köksinredning från Marbodal, diskbänk med underlimmad diskho och överskåp med smakfull underbelysning. Kökets vitvarupaket kommer från Siemens och består av kombinerad kyl och frys, induktionshäll med ugn, inbyggd micro och diskmaskin. Allt samlat längs bostadens inre vägg.

Badrummet har grått klinkergolv och golvvärme, duschhörna, kaklade väggar och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrumsinredningen kommer från Svedbergs.

Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig.

Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse för att få löpande information om Kajkanten.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post