Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Kattvikskajen


Nytt kajkantsläge i Hudiksvall

Nybyggda bostäder i Hudiksvall

På Kattvikskajen är det du som står i centrum. Och havet förstås. En helt ny stadsdel byggd för just ditt sätt att leva. Här bor du på Hudiksvalls bästa kajkantsläge med hela stadens utbud inom 600 meter.

Det är hemvändarläge för dig som vill sälja villan.

Eller för den som planerar tillökning. Lägenheterna i Kattvikskajen planeras att vara 1-5 r.o.k. Med öppna planlösningar är det enkelt att möblera, låt dig inspireras av det naturliga ljuset från vattnet. Eller få rosiga kinder genom att lämna hemmets vrå. Basta med hela familjen, bada med vännerna eller varför inte låna en kajak och gör en soloutflykt.

Vad vore livet utan bastu?

Tanken är att föreningen ska ha en gemensam bastu där du kan höja gemenskapstemperaturen tillsammans med grannarna. Hett!

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 80
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 33 - 120 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Sätt ner dina bopålar på Kattvikskajen

Eller bopålar och bopålar, att lägga ankar är en mer korrekt beskrivning. Precis vid vattnet på Kattvikskajen planeras det nämligen för tre hus med 80 bostäder totalt.

Som du kanske redan anat så bor du på Kattvikskajens bästa vattenlägen, med en helt magisk utsikt över vattnet. Allt är inte färdigdesignat av arkitekterna ännu, men planen är att lägenheterna kommer att ha minst en balkong eller uteplats med gott om plats för bokcirkeln eller middagar.

Utegården och husen öppnar upp sig mot vattnet så att alla ska kunna bo med en glimt av det stora blå. För bor du på Kattvikskajen är det lätt att kyssa havet. Det må vara ett nytt och modernt kvarter, men här går du hand i hand med traditionerna. Föreningen får en egen brygga, och tanken är att det finns bastu och möjlighet att hyra kajak. I det gemensamma fixarrummet kan du valla skidorna eller reparera cykeln.

Designen är rustikt modern där arkitekturen på ett naturligt sätt knyter an till havet. Fasaderna varierar i olika material som speglar Hudiksvalls omgivningar. För att inte tappa den naturliga fiskehamnskänslan används trä och tegel. Husen byggs i olika höjder, från två till sju våningar.

För att vara effektiv behöver man vara smart. Du tar dig enkelt till och från garaget under huset. Inne det nya garaget kan du inte bara ställa bilen. Ytan ovanpå blir en grön del av innergårdens uteliv med sin sköna växtlighet. På fem minuter går du till centrum. Här är det enkelt och tryggt att cykla till fotbollen, arbetet eller gå till skolan. Och att pendla? Det är inga problem eftersom tågstationen bara ligger en kort promenad bort.

Som boende får du extra förmåner. Genom ett samarbete med Aktivitetsfabriken kan du enkelt ta vara på alla möjligheter som Hudiksvalls samlingspunkt nummer ett ger dig. Kreativa möten, äta gott, se på konserter eller varför inte träna?

Beräknad säljstart är satt till slutet av 2021/2022. Anmäl intresse för att få löpande information om projektet.

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse för att få löpande information om Kattvikskajen.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Aktivera dig på Aktivitetsfabriken

Ta en gofika eller njut av en trerättersmiddag. Eller varför inte spela padel eller gå på konsert? Lokalerna rymmer restaurang, gym och padelhall - dessutom är det en perfekt plats för evenemang och konferens.

Inte nog med att du kommer att bo i en av Hudiksvalls mest bubblande stadsdelar. Det exklusiva samarbetet som utvecklas med Aktivitetsfabriken innebär att du som bor på Kattvikskajen får en speciell tillgång till en av Hudiksvalls populäraste samlingspunkter.

Idéer för Kattvikskajen

 • Fixarrum

  I föreningens fixarrum kan du reparera cykeln eller valla skidorna.

 • Bastu

  Låt det hetta om öronen i bastun som planeras.

 • Bil-och cykelparkering

  Om du jobbar i Hudiksvall har du gång- och cykelavstånd från Kattvikskajen, men om du har en bil så kan du parkera den i det nya underjordiska garaget.

 • Samarbete med Aktivitetsfabriken

  Gör vardagen extra go'. Ett samarbete utvecklas med Aktivitetsfabriken för att du som bor på Kattvikskajen ska ha nära till detaljerna som gör livet extra angenämt. Här finns mycket spännande att göra.

  Läs mer om Aktivitetsfabriken här >>

 • Grön innergård

  Det är inte bara blått vatten som du har tillgång till på Kattvikskajen. Det finns en innergård också. Mellan husen kan du sätta dig i växligheten och fundera över livets stora frågor. Eller helt enkelt fika med grannen.

Ekonomi och finansiering

Lånelöfte, ränta, pantbrev och amortering. När du köper en helt ny bostad är det ekonomiska ofta en viktig fråga. 

Läs mer om finansiering >>

Att köpa nyproduktion

Läs mer om hur det går till att köpa en bostad av Serneke. Från intresseanmälan till att du sätter nyckeln i dörren.

Till guiden >>

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post