Nyproduktion i Majorna


Bland sjömän och landshövdingehus

Nyproduktion i Majorna

Granne med vagnhallen bygger vi ett nytt kvarter som kan bli ditt Signum. 180 nya bostadsrätter där det är du som sätter ramarna.

Röda sten tar Brooklyn till Majorna

Om du vänder kosan åt havet så kommer du till Älvsborgsbron och Röda sten på tio minuter. Konst, skateboardare, hotellgäster, sollapande glassätare och motionärer möts i en spännande blandning. Upplev konsten eller ät gott, gå en promenad längs med vattnet, njut av solen som går ner över hamninloppet eller ta en joggingtur i naturområdet Sjöbergen. 

Majorna är en mix. Av allt.

En ny del av Majorna

På gränsen mellan Majorna och Sandarna byggs det nya området Fixfabriken. På Bruksgatan har Fixfabrikens neonskylt varit ett landmärke sedan den restes år 1950. Som namnet antyder så är det på gammal anrik fabriksmark. Fixfabrikens verksamhet har varierat beroende på tid och efterfrågan. Här har det under årtiondena tillverkats spanjoletter, krigsmateriel, strumpstickor, virkkrokar, takgökar och paravaner. För att sedan utmynna i ASSA Abloy.

Här, granne med vagnhallen, bygger vi 180 nya hem.  

Mariaplan ligger tio minuters promenad bort och häromkring finns mycket att uppleva. Bland annat en av Göteborgs bästa tapas. Besök Tapasbaren och undersök det själv. Smaka den svårslagna pizzan på Paradiset eller kör en brunch på Materia. Upplev Michelinbelönade restaurangen Syster Marmelad. Ja, nog finns det valmöjligheter alltid.