Anmäl intresse

Signum


Fixfabriken

Signum på ditt sätt.

I Signum så kommer det att finnas olika varianter av planlösningar att välja mellan. Du väljer alltså inte bara bostadens läge och storlek, du väljer planlösningen också. Här ser du en idéskiss på hur det eventuellt skulle kunna se ut.

Signum tar plats i det gamla Fixfabriken-området i Majorna.

Några av de 180 bostäderna får stora terrasser och makalös utsikt över stan. Andra får drag av radhus, med egen entré och väl tilltagen takhöjd. Perfekt för din privata ateljé? Fast, ateljé är bara ett förslag förstås. Du som flyttar in väljer själv vad det ska bli.

Robust betong och naket trä

Inredningsnivåerna varierar, men allt har sin utgångspunkt i betongens skönhet och djup. Den mer okonventionella kan flytta in omgiven av rå betong, med asketiskt möblerat kök och badrum som du sedan bygger på själv. Den mer maximalistiske kan med hjälp av olika inredningsval skräddarsy sitt hem så att allt finns på plats redan från att du flyttar in. Eller så gör du ditt avtryck någonstans däremellan.  

Pris: 2 000 000 - 11 000 000 kr
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 180
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 145 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Låt ditt uttryck göra avtryck

Det finns de som uppskattar ett nytt hem där alla val är gjorda av någon annan. Där arkitekter och inredare har skapat en produkt som kan gillas av det stora flertalet.

Det här kvarteret bygger vi inte åt dem. Utan åt dig som själv vill forma din bostad i Majorna. Arkitekter och inredare har vi förstås också, som hjälper dig så mycket du vill. Men friheten, den är din.

I kvarteret Signum kan du själv sätta din planlösning och påverka ytskikt och detaljer. Varje bostad har sina förutsättningar, med ett antal kubikmeter som du förfogar över. Blir din lägenhet en tvåa eller en fyra? Behåller du betongväggen eller är du mer av en panelperson? Trösklar, ja eller nej?

Vissa bärande väggar finns ju. Och installationer som behöver dras på smarta ställen. Din frihet har ramar. Den kan också väljas bort. Det finns färdiga alternativ som ger dig en riktigt schysst bostad. Det viktiga är att du känner att ditt hem blir just som du vill ha det. Att det är ditt uttryck som får göra avtryck, i ditt Signum-hem.

Signum släpps till försäljning preliminärt under 2023.

Emil Romell

Fastighetsmäklare, Nya kvadrat

Ring 0732-623240
Skicka e-post

Anmäl intresse till Signum

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Kleinblå

Det finns många nyanser av blått men den distinkta, blå färg som pryder många av kvarteret Signums detaljer är inte vilken som helst. Kleinblå eller International Klein Blue som den kallas internationellt, är en färg utvecklad av den franska målaren, skulptören och performance-artisten Yves Klein (1926–1962). Färgen, som patenterades 1960, var för Klein ett uttryck för renhet och andlighet och blev hans konstnärliga signum.

Fixfabriken

Fixfabrikens verksamhet har varierat beroende på tid och efterfrågan. Här har det under årtiondena tillverkats spanjoletter, krigsmateriel, strumpstickor, virkkrokar, takgökar och paravaner. För att sedan utmynna i ASSA Abloy.

Tiderna förändras, så även livets förutsättningar. Därför återknyter Signum till det som är Fixfabrikens själ. Förändring, framåtrörelse och flexibilitet. Såklart med ett splash av grannen Vagnhallen Majornas Kleinblå färg.

Emil Romell

Fastighetsmäklare, Nya kvadrat

Ring 0732-623240
Skicka e-post