Anmäl intresse

VéloCity etapp 2


Livet rullar på

Få lägenheter kvar

Många vill växla upp livet i VéloCity. Etapp 1 är slutsålt och i etapp 2 finns ett fåtal lägenheter kvar. Det finns också lägenheter kvar i etapp 3.

Enkelhet stavas tingotek

Att äga eller inte äga, det är frågan. I VéloCity blir livet lite smidigare. Här kan du hyra saker som ägs gemensamt av bostadsrättsföreningen, låna i Tingoteket och reparera cykeln i verkstaden. Lyxigt!

Tryggt köp

Vi vill alltid att du ska känna dig trygg. Ett bostadsköp är en stor affär, oavsett hur många kvadratmeter du köper. Därför erbjuder vi alla köpare tillträdesskydd och skydd för osålda lägenheter.

Garanti och trygghetsförsäkring >>

Pris: 1 095 000 - 2 650 000 kr
Avgift: 2 490 - 4 920 kr
Bostäder: 36
Lediga bostäder: 5
Typ: Lägenhet
Boarea: 35 - 89 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Vår 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp i VéloCity

Försovit dig? På med kaffekokaren som drivs av energi från takets solceller, in i den energisnåla duschen och hoppa på cykeln från bostadsrättsföreningens cykelpool. Att spurta in till Helsingborgs stadskärna gör du på ett kick, eller så hoppar du på pendeltåget vid Maria station som tar dig till Helsingborgs central på sex minuter. Morgontrött eller inte. I VéloCity är det enkelt med (cykel)logistiken.

Här är det inte Frankrikes vidunderliga natur (mellan Perros-Guirec och Mûr-de-Bretagne Guerlédan) som du passerar när du cyklar till centrala Helsingborg eller till stranden för ett dopp i havet. Men det är något minst lika bra. Det är Mariastadens åkrar, ängar och lövskog. Och Helsingborgs stadskärna - som inte går av för hackor.

Fyra tegelhus skapar ett helt nytt kvarter. Lägenheterna är designade med öppna kök och fönster som ger rejält med ljus. Balkongerna? De är stora och här finns det gott om plats för möblemang. Grillar gör du på innergården där det också finns utrymme för den som föredrar en omgång Uno på picknickfilten.

Planerad inflytt för bostäderna i den andra etappen är våren 2024.

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Louise Scholander

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 766 67 36
Skicka e-post

Anmäl intresse!

En intresseanmälan innebär att du blir kontaktad av mäklaren.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy