VéloCity etapp 2


Livet rullar på

Fullbokat!

Många vill växla upp livet i VéloCity. Etapp 1 är slutsålt och etapp 2 fullbokat. Men deppa inte för det. Det finns fortfarande lägenheter kvar i etapp 3.

Enkelhet stavas tingotek

Att äga eller inte äga, det är frågan. I VéloCity blir livet lite smidigare. Här kan du hyra saker som ägs gemensamt av bostadsrättsföreningen, låna i Tingoteket och reparera cykeln i verkstaden. Lyxigt!

En aerodynamisk position i vardagen

Läget i Mariastaden gör att det är enkelt att följa dagshumöret. Cykla till Pålsjö skog eller sätt dig i bilen och susa ut på 111:an, mot upplevelser vid hav och skog. Eller kila ner till stationen 3 minuter bort, om du hellre vill rulla mot stadspuls och kontinent.

Pris: 1 095 000 - 2 650 000 kr
Avgift: 2 490 - 4 920 kr
Bostäder: 36
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 35 - 89 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Våren hösten 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp i VéloCity

Försovit dig? På med kaffekokaren som drivs av energi från takets solceller, in i den energisnåla duschen och hoppa på cykeln från bostadsrättsföreningens cykelpool. Att spurta in till Helsingborgs stadskärna gör du på ett kick, eller så hoppar du på pendeltåget vid Maria station som tar dig till Helsingborgs central på sex minuter. Morgontrött eller inte. I VéloCity är det enkelt med (cykel)logistiken.

Här är det inte Frankrikes vidunderliga natur (mellan Perros-Guirec och Mûr-de-Bretagne Guerlédan) som du passerar när du cyklar till centrala Helsingborg eller till stranden för ett dopp i havet. Men det är något minst lika bra. Det är Mariastadens åkrar, ängar och lövskog. Och Helsingborgs stadskärna - som inte går av för hackor.

Fyra tegelhus skapar ett helt nytt kvarter. Lägenheterna är designade med öppna kök och fönster som ger rejält med ljus. Balkongerna? De är stora och här finns det gott om plats för möblemang. Grillar gör du på innergården där det också finns utrymme för den som föredrar en omgång Uno på picknickfilten.

Planerad inflytt för bostäderna i den andra etappen är 2023. Just nu finns inga lägenheter kvar till salu. 

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Anna Ernér

Fastighetsmäklare, Svenska Mäklarhuset
Ring 070 - 482 27 19
Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Anna Ernér

Fastighetsmäklare, Svenska Mäklarhuset
Ring 070 - 482 27 19
Skicka e-post
Det är för tillfället problem med vissa sidor på sernekebostad.se, vi jobbar på att få allt på plats så fort som möjligt.