Anmäl intresse

Vårvik


Vårvik filar på något stort

Nyproducerade bostadsrätter i Vårvik

För att veta vart man ska behöver man veta var man har varit. I Vårvik har idéer blomstrat i årtionden och nu tar vi det ett steg vidare. Den nya stadsdelen är unik i sitt slag i Trollhättan. Här kan du flytta in i någon av våra kommande bostadsrätter. Anmäl intresse för att hålla dig uppdaterad.

Här såg omvälvande idéer ljuset

Här kommer minst sagt det gamla samsas med det nya. Även om det totalt planeras mellan 1600-1800 lägenheter så bevaras och renoveras några av de kulturhistoriska industribyggnaderna vilket ger en härlig blandning. För vem i Trollis känner inte igen Filfabrikens välvda tegel?

Är du fil-uren i kajak?

Blanda in lite blått i ditt annars gröna liv genom en kajaktur på älven. På gården planerar vi nämligen för en kajakklubb där du som boende enkelt kan förvara din egen kajak. Bilpool och cykelpool är en självklarhet nu för tiden, det blir det även i Vårvik. Men kajakpool? Det är det nya.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 130
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 35 - 100 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bostäder som är figursågade för ditt sätt att leva

Stridsberg & Biörck var kända vida omkring för sina sågblad, filar och hyvlar. Sågbladstillverkning och dess historiska byggnader kommer för evigt prägla Vårvik och ge den sin själ. Och precis här vid Göta älv planeras ca. 130 nyproducerade lägenheter.

Från din lägenhet i Vårvik tar du dig snabbt och smidigt till naturen i Knorren. Det är förutom en grön knorr på tillvaron rent bokstavligen en grön oas som klippt och skuren för löprundan eller hundpromenaden. Och läget i övrigt? Cykeln blir en riktigt god vän, om den inte redan är det. Köpcentret Överby når du på sju minuter. Centrum når du på fem och resecentrum tre.

Det finns något stort i att våga tänka helt nytt. I Trollhättan förverkligas versionen om en stadsdel som är designad för ett hållbart levnadssätt. Både i stort och smått. I Vårvik ska det vara lätt att möta andra människor, motionera och göra val som lämnar mindre avtryck på planeten. 

Flytta in kan du göra i slutet av 2025 då lägenheterna planeras att stå klara.

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post

Anmäl intresse!

Håll dig uppdaterad om Vårvik. Du får mail när det händer nya saker i projektet. 

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

I verktygslådan - idéer för Vårvik

 • Arkitektur med historien som inspiration

  Det här är ett tidigt skede och arkitekterna har inte ritat klart husen ännu. Själva utgångspunkten är självklart områdets anrika historia och Stridsbergs och Biörcks verksamhet. Kanske blir det ett sågtandat tag? Det återstår att se. 

 • Motionera mera

  Att kunna träna är en viktig del av livet. Vissa påstår att det är ungdomens källa. På gården finns plats för lek och träning, inte minst genom ett stort trädäck där man exempelvis kan träna med utsikt över älven.

 • Kajakklubb

  I anslutning till gården planeras en kajakklubb där du som boende kan ha din kajak eller låna en. Härifrån är det enkelt att ta sig ut på Göta älv.

 • Takterrass

  Ta igenom dig på takterrassen som planeras högst upp i huset. Här får du en vacker utsikt över vattnet.

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post